TRI NAJČEŠĆE I NAJGORE NOĆNE MORE Evo što znače i zašto ih trebate ozbiljno shvatiti
Foto: Shutterstock/Vladimir Mulder

Svi smo mi barem jednom ili čak više puta imali jednu od tri najraširenije noćne more, onu u kojoj se utapamo, onu u kojoj padamo s neke velike visine i onu u kojoj pokušavamo vrištati, ali iz naših usta ne izlazi niti jedan glas.

Međutim, postoje uverenja da su noćne more, kao i snovi zapravo poruke naše podsvesti i da oni ipak nešto znače, a o tome su pisali na portalu Spiritualitythinker.

Nečujni vrisak

Sanjate li sebe kako vrištite, a ne čujete nijedan zvuk, to bi moglo značiti da skrivate neku emociju od drugih, ili da želite nešto podeliti s drugima, a ne možete ili niste svesni da biste to trebali napraviti.

Kako pišu, to vam vaš mozak pokušava podsvesno reći da biste možda mogli razmisliti o tome da svoju tajnu podelite ili govorite o svom problemu.

Utapanje

Bez daljnjeg možda i najneugodnija noćna mora ikad. No, ako se utapate u svojim snovima to možda znači da vam je u životu jako stresno i napeto, da figurativno tonete sve dublje u problem. Obično je ova vrsta stresa povezana s poslom, vezom, karijerom, obitelji ili prijateljima.

Padanje

Možda i najčešća noćna mora je ona u kojoj padamo. Razlog ovakvih noćnih mora mogu biti sres i teskobe, a javljaju se usled iscrpljenosti i gubitka kontrole nad samim sobom. 

Obično do njih dolazi kada pokušamo zaspati nakon teškog fizičkog ili mentalnog rada i kada gotovo pa i nemamo kontrolu nad svesti.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading