MOŽE I BEZ RECEPTA Atraktivna apotekarka Ana zavodljivim plesom ponovo izazvala haos
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Atraktivna apotekarka Ana Milanović objavila je nekoliko videa na TikToku, po kojima je postala poznata, a posebno su svima zapali za oko njene objave u belom mantilu, što je vrlo brzo postalo hit na mrežama.

Kragujevčanka Ana  nije mogla ni da sluti da će privući toliku pažnju medija i javnosti kada je na TikToku objavila nekoliko prvokativnih snimaka u belom mantilu sa neodoljivim dekolteom, dok u apoteci i u stanu peva numere koje, simbolično, imaju veze upravo sa lekovima i bolovima.

U početku je objavljivala snimke na kojima peva narodne numere koje upravo imaju veze sa lekovima i bolovima. Ubrzo je dobila veliki broj lajkova i komentara, pa je svoje pratioce redovno počela da oduševljava snimcima kako peva u različitim kućnim izdanjima.

Sada je objavila novi video na TikToku u kojem je pokazala svoju atraktivnu figuru i duboki dekolte, dok je zavodljivo igrala uz narodnjake, a komentari su se samo ređali i svi su se ticali njenog izgleda.

@anamilanovic23 Sve sam greske u zivotu davno resila...🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🖤 #trending #fyp #fypシ ♬ original sound - 🎶 Muziku Pojačaj 🎶

“Atomska bomba od žene”, “Brutalno si predobra, svaka čast”, “Prelepa”, “Mene ništa ne boli kada tebe vidim”, “Lepša od duplo mlađih”, samo su neki od komentara na njen video.

“Moji prijatelji znaju koliko sam ja uvek bila pozitivna i optimistična. Oni su me i nagovorili da počnem da snimam za Tik Tok. Svi smo preumorni, rad sa kovid pacijentima nam je svima nezamislivo naporan pa nam je jedini ventil za opuštanje zabava preko društvenih mreža”, rekla je Ana svojevremeno za domaće medije.

Istakla je da neizmerno voli svoj posao i smatra da je to profesija koja treba da se ceni, posebno u današnje vreme.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading