KRENULA POGREŠNIM PUTEM Odrasla bez roditelja, dobila 2 miliona evra na lutriji, a sad nema ni pare
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/facebook/privatna arhiva

Keli Rodžers je imala samo 16 godina kada je na britanskoj lutriji osvojila 1,8 miliona funti, odnosno dva miliona evra, postavši najmlađi dobitnik u istoriji Velike Britanije. Ali sada, sa 34 godine, mora da počne iznova nakon što je potrošila sav novac.

Estetske operacije, odeća, pokloni... Rodžers je bila tinejdžerka kada je postala milionerka, a magazinu The Sun je otkrila da je u međuvremenu potrošila 18.000 funti na operaciju grudi, zatim 300.000 funti na odeću i pola miliona funti na poklone za prijatelje i porodicu, zbog čega je bankrotirala.

Upisala je fakultet

Sada, nakon što je izgubila sve, odlučila je da ode na koledž sa 34 godine kako bi stekla diplomu medicinske sestre i izdržavala svoju porodicu.



"Odvojiti vreme da uložite u sebe i postanete bolja osoba se isplati", rekla je ona i dodala da je ponosna na sebe i budućnost koju će graditi za svoju porodicu.

Skromni počeci

Rodžers je živela u hraniteljskoj porodici i radila kao blagajnica za 3,60 funti na sat kada je osvojila džekpot koji joj je promenio život. Posle samo nekoliko nedelja upoznala je budućeg muža sa kojim ima dvoje dece.

Par je kupio vikendicu vrednu 180.000 funti, ali se posle pet godina njihov brak raspao, a Rodžers je pokušala samoubistvo, nakon čega su joj socijalne službe oduzele decu. Tada je odlučila da novac potroši na operaciju grudi kako bi se "osećala bolje".

Starosna granica za igrače

Rodžers je rekla da bi organizatori lutrije trebalo da uvedu starosnu granicu za igrače i da ju je njeno bogatstvo dovelo na pogrešan put, zbog čega je izgubila poverenje u ljude i sada se bori da preživi.

"Imaš samo 16 godina, a tolika odgovornost. U tim godinama možeš da dobiješ najbolji savet, ali nisi u poziciji da ga saslušaš", objasnila je ona.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading