ISPLANIRALI PUTOVANJE, KUPOVINU KUĆE, A ONDA JE USLEDIO ŠOK Devojka pogodila dobitnu kombinaciju, a onda stigla tragična poruka
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/tvprva

Devojka iz Velike Britanije po imenu Rejčel Kenedi popunila je loto listić i pogodila je dobitne brojeve, ali nije dobila nagradu od 200 miliona evra jer nije uplatila svoj tiket, prenosi "CDM". Rejčel je u ljubavnoj vezi sa dve godine starijim momkom Lijamom Mekrohanom i oni nedeljama unazad igraju redovno loto i uvek biraju iste brojeve.

Rejčel je preko aplikacije dobila notifikaciju da je imala pobedničku notifikaciju. Nakon toga, ona i njen dečko Lijam su se obratili lutriji "EuroMilions". Kompanija im je saopštila tragične vesti - uprkos dobitnoj kombinaciji, oni nisu osvojili nagradu od 182 miliona funti, odnosno 200 miliona evra.

"Imate prave brojeve, ali niste imali dovoljno sredstava na računu da uplatite listić i uplata nije prošla", rekli su iz "EuroMilions".

Rejčel i Lijam ostali su zabezeknuti. Rejčel je preko aplikacije sa koje joj se sa računa automatski skida novac za uplatu tiketa uplaćivala tikete. Ispostavilo se da transakcija nije prošla, Rejčel nije proverila da li je tiket uplaćen i zbog toga je ostala bez glavne nagrade. Njen dečko Lijam je na svom Tviter nalogu napisao da su njih dvoje već počeli da maštaju o putovanjima i novoj kući, a onda je stigla vest koja ih je potpuno dotukla.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading