VRTEO SE U KRUG, MAHAO RUKAMA Zbunjen Džo Bajden nije mogao da pronađe izlaz sa bine, a onda je uradio ovo
Foto: Printscreen/Twitter

Američki predsednik Džo Bajden bio je zbunjen nakon govora u Pitsburgu i nije mogao odmah da pronađe izlaz sa scene. Događaj je prenosio Foks njuz.

Bajden je u četvrtak u Pitsburgu održao govor o izgradnji i obnovi infrastrukture širom zemlje. Američki lider se obratio biračima sa mesta gde se pre skoro devet meseci srušio most u kome je povređeno deset ljudi.

Na kraju govora, Bajden se udaljio sa podijuma i okrenuo se u suprotnom smeru od stepenica. Nekoliko trenutaka, predsednik Sjedinjenih Država je zbunjeno gledao oko sebe, gestikulirao i rekao nešto naglas. Zatim se okrenuo i požurio ka izlazu.

Bajdenu se ranije desio sličan kuriozit. U Bostonu je u septembru tražio pomoć kada se “izgubio” nakon govora u Kenedijevoj biblioteci.

Bajden, koji ove godine puni 80 godina, a kritičari ga redovno optužuju za mentalni pad, navodeći njegove česte gafove u javnosti.

"Zašto njegovi voditelji uvek ne stave nekoga na njegovu stranu, da se rukuje sa njim i odvede ga sa bine", prokomenterisao jedan korisnik, na šta je dobio ciničan odgovor: "Da, i to bi ga učinilo sposobnim za predsednika".


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading