NIJE VIC Kad Crnogorac sa Vračara traži taksi, to ovako izgleda, kad vidite poruke neće vam biti dobro
Foto: Shutterstock/ taknote

Predrasuda o Crnogorcima je mnogo od toga je ona da ih većina koji žive u Beogradu, obitavaju "na Vračaru", do neiscrpni vicevi najčešće su na temu njihove "lenjosti".

Ova dva najčešća stereotipa potkrepio je upravo jedan momak iz Crne Gore, i to u samo dve rečenice.

Na društvenim mrežama je ovih dana jedna urenbesna koverzacija između Crnogorca koji je pozvao taksi i dispičerke te taksi službe.

 

 

Naime, negde pred ponoć čovek je rešio da ide kući i pozvao porukom taksi, ubrzo je obavešten o broju vozila i vremenu dolaska. Nestrpljivo, nakom 3 minuta, poslao je ponovo poruku "Đe je vozilo", na šta mu je rečeno da se vozilo nalazi na adresi. Nakon toga službenica ga je pitala da li se nalazi na Vračaru. Dotični gospodin je potvrdio rečima: "Jesam"!, "Sjedim u kafić". 

Očigledno iznervirana dispečerka reagovala je oštro: "Nije vam palo na pamet da izađete napolje da biste ga videli".

Kako je sve ličilo na stand up komediju, neobična prepiska se pojavila na društvenim mrežama. Korisnici Fejsbuka i Tvitera nisu mogli da ostanu imuni da ovu situaciju, te su se komentari ispod objave ređali jedan za drugim.

"Pa čovek je očekivao kompletnu uslugu. Iznošenje iz kafića ,unošenje u taxi i naravno prevoz do željene adrese."

"Nije lud da stoji", pisali su ispod slike. Među komentarima se naravno našao i vic.

"U Crnoj Gori snimali neki film i angažuju jednog Crnogorca da statira i sedi pod jednim drvetom. Posle par dana mu ksžu da se pomeri par metara a on pita : jesam li ja statista ili kaskader?", napisao je jedan korisnik.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading