DEVOJKE LUDE ZA MOMKOM SA AUTO-PUTA Zbog jednog poteza usamljeni mladić zatrpan ponudama za izlazak
Shutterstock

Ako mladić od 23 godine nikada nije imao devojku, da li je smotan, nezainteresovan ili jednostavno se u današnje vreme teško snaći u komunikaciji sa lepšim polom? Mišljenja su različita, ali to se obično prepisivalo stidljivosti glavnog aktera ili nespremnosti za ljubavne odnose.

Muškarci su otvoreno govorili o tome zašto im je sve teže da pronađu devojku, ali 23-godišnji Ed Čepmen jedan je od onih koji nikada nije imao lepšu polovinu. Trudio se na sve moguće načine, postao je najaktivniji na aplikacijama za upoznavanje, ali sada je otišao korak dalje.

Objasnio je da se razočarao u aplikacije koje mu nisu donele rezultate, pa je odlučio da napravi potez na koji bi se retko ko usudio. Ed je napravio bilbord sa svojom fotografijom iznad koje je pisalo "Izađi sa mnom" i postavio ga na auto-putu. Ponude su počele da stižu i mladić je sada više nego tražen među devojkama.

"Nikada nisam bio u vezi ili čak da sam se video sa nekom devojkom. Zato sam pomislio da ću od toga napraviti veliku stvar i pokrenuti potragu za srodnom dušom širom zemlje. Bilbord se nalazi na auto-putu i mnogo je veći nego što sam očekivao", rekao je mladić.

Samo nekoliko dana kasnije, Ed je počeo da dobija poruke od žena različite starosne dobi. Kako kaže, pisale su mu devojke od 18, ali i žene od 48 godina, a prvi sastanak je već zakazao.

"Izaći ćemo na piće ili možda negde u šetnju, a možda bacimo i partiju ludog golfa", kazao je.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading