Ako imate ozbiljne namere, obratite pažnju: Vaš budući suprug treba da ima ove kvalitete
Foto: Shutterstock

Dobro bi bilo da znate šta je to što bi trebalo da tražite kod muškarca s kojim planirate da provedete život.

Naravno, ne bi trebalo da budete toliko isključivi i da eliminišete nekog ko se uklapa skoro 99% u opis vašeg idealnog muškarca, ali ima drugačiji ukus u pogledu muzike od vas. Radi se o mnogo bitnijim stvarima, onim koje oblikuju nečiju ličnost i govore vam da li na takvu osobu možete da se oslonite ili ne

TRETIRA VAS KAO SVOJ PRIORITET

Nikad ne bi trebalo da se zadovoljite činjenicom da ste nekom koje je vaš prioritet na bilo kojoj drugoj poziciji u životu, osim na prvoj. Ako je to slučaj, smatrajte da sa takvom osobom nećete nikad biti srećni, jer ćete se uvek osećati zapostavljeno i loše tretirano. Kada vas muškarca s kojim se zabavljate tretira kao nešto najdragocenije što ima u životu, odnosno ako uvek ima vremena i strpljenja za vas, to je znak da je takvog potrebno čuvati.

ON BI TREBALO DA IMA DOBRE KOMUNIKACIJSKE VEŠTINE

Svi znaju da budu slatkorečivi i da pričaju o nebitnim temama. Nema sumnje da će vas svaki momak kom se svidite oboriti s nogu svojim komplimentima, ali ne radi se o tome. Dobre komunikacijske veštine se odnose na sposobnost muškarca da priča o svojim osećanjima, stavovima i strahovima bez svađe sa vama, korišćenja teških reči, uvreda i prelaska na tihi tretman. Ako je vaš muškarac neko ko dobro vlada ovim veštinama, to je znak da ćete s njim moći lako da razgovarate o svemu.

ON IMA DOVOLJNO SAMOPOUZDANJA

Da bismo bilo šta u životu postigli neophodno nam je da verujemo u sebe. Samopouzdanje je ono koje vas pokreće i daje vam mogućnost da vidite svoj uspeh. Strah od neuspeha i ubeđenje da nešto ne možete je ono najgore što neko sebi može da uradi. Potrebno vam je da kraj sebe imate muškarca kojim ima dovoljno samopouzdanja da se suoči sa svim izazovima koje život nosi. Kraj jednog takvog i vama će biti lakše da verujete u sebe.

KOMPATIBILANI STE U KREVETU

Zaista nema smisla uopšte razmišljati o budućnosti sa nekim ko vas ne navodi da vrištite iz sveg glasa u krevetu. Zašto biste se zadovoljili osrednjim performansom i osudili sebe da večno maštate o uživanju u seksu? Potreban vam je neko ko će se potruditi oko vas u krevetu i s kim ćete biti usklađeni. Neko ko će biti voljan da proba nove stvari i ko neće dozvoliti da monotonija ušeta u vaš odnos. Neko ko će vas uvek obarati s nogu svojim poljupcima, dodirima i šapatom na jastuku. Ništa manje.

AVANTURISTA U DUŠI

Sem ako sami niste vezani za kauč u svojoj dnevnoj sobi nekom nevidljivom vrpcom, zaista bi trebalo da se potrudite da kraj sebe imate muškarca koji će unositi avanturu u vašu svakodnevicu. To ne znači da on mora da bude zavisnik o adrenalinu i da smišlja razne vratolomije kako vam ne bi bilo dosadno, već da bude u stanju da razbije monotoniju zabavnim stvarima. Zašto umesto gledanja omiljene serije ne biste otišli na vikend negde van grada, kampovanje, vožnju čamcem ili naučili da jašete konja?

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading