PROCURELE STROGO ČUVANE TAJNE KRALJEVSKE PORODICE  Princeza Dajana se trudna bacila niz stepenice, a šta se dešavalo sa  Megan Markl
Foto: Youtube/Printscreen

Svi koji prate život kraljevske porodice dobro znaju da je u njoj sve strogo definisano i uređeno, ali ipak, posotoje neki izuzeci, koji su dobili obeležja "strogo poverljivo" i o kojima je zabranjeno da se govori.

Nakon što su princeza Beatros i Edoard Mapeli Mozi postali roditelji u medijima su se pojavile priče koje su mnoge podsetile na neke od nemilih događaja koji su se dešavali iza zatvorenih vrata kraljevskih domova.

- Njeno kraljevsko visočanstvo, princeza Beatrika i gospodin Edoardo Mapeli Mozi sa zadovoljstvom objavljuju rođenje svoje kćerke, koja je rođena u subotu 18. septembra 2021. u 23:42 u bolnici u Londonu - britanska kraljevska porodica objavila je u ponedeljak na društvene mreže radosnu vest.

Kasnije je Palata Bakingema izvestila u kratkoj izjavi o rođenju prestolonaslednika. Vrlo je malo fotografija kraljice tokom trudnoće. Krajem četrdesetih godina prošlog veka njihov nastup se smatrao suprotnim pravilima.

Druga kraljičina deca takođe su rođena u Palati Bakingem - osim Ane, koja je rođena u Klarence House-u. Palata je u to vreme bila u procesu renoviranja. Kraljica Elizabeta II, prateći najnovije trendove, zahtevala je prisustvo svog muža pri rođenju svog najmlađeg sina, Edvarda. Zahvaljujući tome, Filip je postao prvi otac u istoriji kraljevske porodice koji je prisustvovao rođenju svog potomstva.

Lejdi Di se zbog psihičkih problema trudna bacila niz stepenice

Dajane Spenser je bila prva koja je uvela neke novine u kraljevsku porodicu. Ona je pokušala da donekle unese živost u dvor koji je bio sve samo ne topli dom. Kada je rodila prvo dete, sve oči javnosti bile su uprte u nju. I tokom trudnoće Lejdi Di je rušila krute stavove Elizabete II, izlazila je u šetnje, kupovala u radnjama, pokazivala svoj trudnički stomačić. Suprotno tradiciji, odlučila je i da se porodi u bolnici.

Kada je 1982. rodila princa svog prvog sina - princa Vilijama - imala je 21 godinu. Dve godine kasnije rođen je princ Hari. O ovim trudnoćama i porođajima zna se mnogo više. Sama princeza Dajana je bila željna da podeli vesti sa javnošću. U intervjuu sa novinarom Endruom Mortonom otkrila je šokantne činjenice.

- Kad sam bila u četvrtom mesecu trudnoće, bacila sam se niz stepenice, pokušavajući da privučem muževljevu pažnju. Rekla sam mu da se osećam očajno i da sam stalno plakala. Rekao je da problem pravim ni iz čega, pa sam se bacila niz stepenice.

Tek mnogo godina kasnije se saznalo da je dajana imala problema sa depresijom, poremećajima u ishrani, a često su je mučile i misli o samoubistvu.

Zbog svih problema koje su imali u avgustu 1996. godine princ Čarls i Dajana su se razveli, a samo godinu dana kasnije Dajana je izgubila život u saobraćajnoj nesreći.

Megan Markl je imala spontani pobačaj

Prvo dete Megan i Harija, Aeči Harison Mauntbeten rođen je u maju 2019. godine. Ona je želela da se porodila na seoskom imanju, ali se porođaj iskomplikovao i ona je ipak morala da ide u bolnicu. Sledeće godine Megan je prošla kroz traumatično iskustvo pobačaja, a to je i priznala dajući jedan intervju za poznati američki magazin.

Nakon toga par više nije imao dilemu, svaki sledeći porođaj, odlučili su da bude u bolnici. To se i dogodilo 4. juna ove godine. Lilibet "Lili" Vindsor rođena je u bolnici Santa Barbara u Kaliforniji.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading