Spremate se za putovanje? Evo šta nikako ne treba da nosite na odmor
Foto: Shutterstock

Sigurno vam neće zatrebati:

Neudobne cipele

Cipele sa platformom od kojih vas zabole noge, espadrile od čipke koje vam grebu kožu čak i kad stojite... Ostavite ih kod kuće jer sigurno nećete odlučiti da ih obujete kada krenete u obilazak grada!

Knjige tvrdog poveza

Volite da ponesete knjige na odmor i to je super, ali pametno birajte - ne samo naslove, već i povez. Ne otežavajte prtljag pakovanjem knjige od 700 strana i onih koje imaju tvrdi povez. Uz takve knjige uživajte kod kuće, a na odmor ponesite knjige koje imaju nešto manje strana i "običan", meki povez.

Kupaći u kojem vam nije prijatno

Ako vam je neprijatno da u tom kupaćem stojite ispred ogledala u kupatilu, tek će vam biti neprijatno da u njemu prošetate plažom. Zato odaberite kupaći kostim u kojem vam je prijatno i ponesite ga.

Previše kozmetike

Ako ćete biti smešteni u hotelu, nema potrebe da nosite šampon, sapun, peškire. Ako niste sigurni da će svega toga biti tamo gde ćete biti smešteni, pozovite da proverite.

Fen za kosu

U hotelima i bolje opremljenim apartmanima sigurno ima fena za kosu. Ukoliko niste sigurni, pozovite smeštaj i pitajte da li tamo ima fena i spasite sebe dodatne težine kofera.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading