KRALJ MARKETINGA SA ZELENE PIJACE Zbog natpisa na jagodama, svet saleće njegovu tezgu
Rina

Prodavac na pijaci postao je hit na društvenim mrežama zbog svog natpisa na jagodama. Naime, on je ispod cene od 250 dinara za pakovanje jagoda napisao je: "Domaće – iz Grčku".

Odmah su usledili komentari ispod objave na Tviteru, a jedan od njih je i: "Važno je da su pravoslavne i sa ukusom girosa".

Kako nije imao tačnu meru za svako pakovanje, a ni prostora da napiše "oko" pored brojke od 600 grama nacrtao je oko kako bi se simbolično izrazio.

Neminovno je da padež jeste pogrešan, ali gotovo da je nemoguće da je nešto domaće ako dolazi iz druge zemlje. To prodavca nije omelo da spoji dve jake preporuke. Prvo je da je domaće. Sve što je domaće mora da bude dobro. A onda, Grčka. Voće iz južnih krajeva mora da bude dobro.

"Izgledaju fenomenalno, odlično mirišu, ali im je ukus kombinacija tikve i domestosa. Jeo za vikend, pa ono, iz prve ruke", piše ispod objave komentara.

Odmah se nadovezao još jedan korisnik te je naveo da je ipak i pored ove primamljive ponude produžio do prodavnice ne bi li kupio zamrznute.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading