ONI ŽIVOT BRANE LJUBAVLJU Dvoje mladih kao odgovor na granate i tenkove poslali su najbolju poruku onima koji bi da ratuju
Foto: Printscreen/instagram

U Ukrajini je počeo novi rat na evropskom tlu, koji je već "uzeo" svoje prve žrtve. Izveštaji o raketnim napadima dolaze iz više ukrajinskih gradova. U Kijevu vlada opsadno stanje, od jutros su primećene velike kolone vozila koje napuštaju grad.

Tako je čitav svet, uprkos višenedeljnim najavama, juče dočekao vest da je počeo rat. Kažu da je drugi dan rata jedan od najtežih – probudiš se i shvatiš da je stvarno, da nije ružan san. Drugi dan je počeo, a dvoje mladih ljudi sa svojom bebom i pasošima su tokom ranijih sukoba između Rusije i Ukrajine objavili da treba političari da budu mudriji i ne dozvole mešanje stranih sila, da ljubav pobedi između dva bratska naroda.

Ona drži pasoš Rusije, a on Ukrajine dok je izmedju njih njihova beba.

Neka pobedi ljubav!

Decenijama strani moćnici započinju i vode ratove koje nazivaju “Milosrdnim andjelima”, a u njima stradaju nemoćni pre svega deca!

Da jednom prestanu ratovi na ovoj našoj planeti, da zavladaju ljubav i dobrota nasuprot sukobima koji u cilju imaju samo jedno, a to je bogaćenje onih koji već imaju previše! To bogaćenje se plaća životima dece onih koji su stvarno andjeli!

Samo da rata ne bude nikada i nigde!

Najbolja poruka je ova fotografija koja je osvanula jutros na društvenim mrežama i obišla svet sa porukom da pobedi ljubav i da u miru se vole i jedni i drugi, a moćnici neka se bave nekim drugim poslom, a ne zavađanjem i zarađivanjem na nesrećama drugih što smo najbolje osetili na našem narodu i decenijskim žrtvama!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading