Velike tajne i moći ruskih piramida svi kriju i o tome se samo šapuće, ali koji je razlog?
Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

Ali možda ne iz razloga, možda mislite.

Neki veruju da su iznad arhitektonskog značaja i moći piramidalnih struktura energetske sile koje mogu objasniti naizgled neobjašnjive pojave i efekte u prirodnom svetu.

Upravo je ta misteriozna energija i stručnjake za piramide i laike zaintrigirala velikim strukturama i izgradila sopstvene skupove u nadi da će otkriti više o mogućnostima piramida.

Piramide i isceliteljske moći

Za vernike u moći piramida, piramide su izvor dubokih bioloških i, u nekim slučajevima, duhovnih efekata - slično kao i stari Egipćani, koji su imali slične ideje o lekovitim moćima piramida.

Iako navodne blagodati moći piramide nisu dokazane tradicionalnim naučnim metodama, neki veruju da piramide mogu imati mnogo pozitivnih efekata, od poboljšanja sna i libida / seksualnog nagona do pojačane meditacije i bržeg zarastanja.

Drugi su ispitivali međusobnu interakciju između piramida i energije i ispitivali kako bi izgradnja piramida mogla uticati na druge elemente ljudskog iskustva, kao što su svest, materija i gravitacija .

Takvi istraživači i entuzijasti piramida tvrde da oblik piramida može imati efekte na strukturu atoma unutar objekata unutar piramida, a samim tim i dubok uticaj na ljudsko iskustvo.

Ruska istraživanja piramida

Jedan od takvih istraživača piramida je Aleksandar Golod , koji je ispitivao piramide od 1990. godine u Rusiji. Tvrdi da piramide imaju moć da eliminišu viruse, leče rak i povećavaju električnu otpornost pirolitičkog ugljenika. Vodio je mnoga istraživanja o efektima piramida u različitim okruženjima i situacijama. U nekim studijama otkrio je da su piramide imale poljoprivredne efekte, kao što je navodno povećanje prinosa za 30 do 100 procenata , između ostalih rezultata koje je primetio. Ostali rezultati više njegovih testova na vojnim radarskim jedinicama ukazuju na ogromne količine jonizujućeg zračenja koje dolaze sa vrha piramida.

Posetioci ruskih piramida

Golodovo verovanje i istraživanje moći piramida doveli su do postavljanja 17 piramida od fiberglasa širom Rusije, što je privuklo pažnju i posete turista i drugih zainteresovanih strana. Piramide se mogu naći u raznim gradovima Rusije, kao i u Uzbekistanu i Francuskoj, a najznačajniji pronađeni oko sat vremena van Moskve i visoki oko 150 stopa. Posetioci su došli do mešovitih pregleda verodostojnosti tvrdnji iznetih o efektima piramida, pri čemu su neki prijavili povećano zarastanje, a drugi uopšte nisu primetili nikakve efekte.

Istraživanje piramida i tehnologije

Organizacije kao što su Međunarodno partnerstvo za istraživanje piramida i Piramida života nastavile su da rade na unapređenju, istraživanju i širenju piramida u svetu.

Međunarodno partnerstvo za istraživanje piramida tvrdi da je istraživanje moći piramide sprovela Ruska nacionalna akademija nauka, uključujući Rusku akademiju medicinskih nauka, Institut za teorijsku i eksperimentalnu biofiziku, Naučno-istraživački institut za grafit i Institut za fiziku u Ukrajini .

Kanadska organizacija Piramida života učinila je korak dalje, preduzimajući to istraživanje i „razvijajući i plasirajući proizvode koji usklađuju prostor, proizvode koji donose vitalnu energiju, pomažući ljudima da se prilagode u različitim uslovima životne sredine“.

Na primer, nose proizvode kao što su mini-piramide i kristalne piramide. Svaki od ovih proizvoda sadrži različite koristi za korisnika, uključujući usklađivanje prostora, neutralizaciju elektromagnetnog zračenja, smanjenje stresa i usporavanje procesa starenja.

Individualno istraživanje

Interesovanje i istraživanje ruske moći i tehnologije ruskih piramida su u toku i proširilo se na više formalizovanih istraživanja na svakodnevnu osobu, s tim što se neki pojedinci čak usredsređuju na podučavanje drugih kako da grade sopstvene piramide kod kuće.

Postoji nekoliko vodiča, sa detaljnim uputstvima za izgradnju piramida od sopstvenih materijala. Ova uputstva „uradi sam“ pomažu onima koji su zainteresovani da dublje istraže efekte piramida. Takvi eksperimenti kod kuće mogu biti prilično složeni ili jednostavni, u zavisnosti od toga šta biste želeli da istražite. Ove samoizgrađene piramide mogu se sastojati od osnovnih materijala kao što su drvo, bakar i žica i mogu se koristiti za ispitivanje efekata piramide na okolne biljke i tečnosti. U zavisnosti od vašeg nivoa interesovanja i intriga u svet piramida, možda će vam biti zanimljivo istražiti više Golodovih istraživanja i potencijalni utic

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading