pas i mačka
Foto: Printscreen/tiktok.com/ Why you should have a cat

Naime, kao što možete videti na snimku, siva britanska mačka i šiba inu našli su se usred svađe, a kako to obično biva, pas je izvukao deblji kraj.

Mačka je pokušala da udari psa, a posle čudnog obračuna pas je imao još čudniju reakciju. Počeo je da se okreće, a mačka ga je zbunjeno gledala.

„Mačka je slučajno pritisnula turbo dugme“, rekli su uz video na Tviteru. Video je za dan prikupio 4,5 miliona pregleda, a objavljen je na stranici

„Zašto treba da imate mačku”.

„Ko bi rekao da su mačke genije naučne tehnologije“,

„Smejem se ovome deset minuta“

„Mačka mora da je dobila pojačanje pritiskom na dugme za turbo – počinje haos“, samo su neki od komentara na ovom komičnom klipu.

(klix.ba) 

BONUS VIDEO 

@alo_portal Čuveni britanski kuvar i TV zvezda Džejmi Oliver pohvalio se na Instagramu da je u Beogradu otvoren njegov restoran "Jamie's Italian" Na zvaničnom sajtu beogradskog restorana Džejmija Olivera dostupan je i meni na kom se nalaze brojni specijaliteti italijanske kuhinje po recepturi poznatog britanskog kuvara. #foryoupage #foryou #alo #alodnevnenovine #fy #fypシ #viral #viraltiktok #restaurant #jamieoliver #jamieitalian @Jamie Oliver ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading