Oposum
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Ljubav prema životinjama i ljubimcima je posebna, što dobro znaju oni koji imaju neku životinju oko koje im se "vrti svet". Vreme koje sa njom provode ispunjeno je ljubavlju i maženjem, a to ćete videti kod svakog vlasnika koji nesebično deli ljubav sa svojim ljubimcem.

Natan Ken je jedan od njih. Ovaj momak živi u Kaliforniji i posebno voli mačke. Međutim, on ima i posebne ljubimce koje uzgaja na svom ranču u Holivudu, a među njima je i za mnoge nesvakidašnji i neuobičajeni ljubimac oposum.

Natan je u jednom snimku, držeći čupavu i umiljatu životinju u rukama, objasnio nekoliko činjenica u vezi sa ovim preslatkim životinjama.

@nathanthecatlady Be nicer to opossums. @Leona Lee the Opossum @SunsetRanchHollywood ♬ original sound - Nathanthecatlady
- Pa dragi ljudi, mnogi od vas ne znaju nekoliko zanimljivih činjenica o opsumima.Oni žive tri do četiri godine, znam da je to izuzetno kratko. Osim toga, oposumi su imuni na otrovne ugrize, zmije i bube, što je neverovatno. Imaju takođe nisku temperaturu tela i nemaju besnilo, što mnogi misle, jer izgledaju zastrašujuće. Oni su zapravo divne životinje - objasnio je ovaj momak u svojoj objavi.

Osim toga, naveo je da su ove životinje izuzetno korisne za ekosistem i da se hrane bubama i sličnim insektima koje ne želite u kući. Zamolio je one koji naiđu na oposuma da "gledaju svoja posla" i da ga ne uznemiravaju, jer je oposum divna životinja koja može da bude veoma korisna za čoveka.

Snimak je na mreži sakupio dva miliona sviđanja.

- Odmah guglam "oposum kao ljubimac".

- Oposum je voljen... Zavidim mu na načinu na koji te gleda.

- Presladak je, volim oposumovu zajednicu.

- Živi samo tri do četiri godine? Plakaću svaki put kada vidim jednog.

- Molim te, reci mu da ga volim - bili su neki od komentara.

Preslatka životinja je sakupila sve simpatije ljudi na internetu, a mnogi su otkrili kako su imali priliku da vide oposuma uživo i da je izuzetno umiljat. Većini je bilo žao zbog činjenice da oposumi tako kratko žive, a uz to su i komentarisali kako je kontradiktorno što su kratkog veka, a sa druge strane su na toliko toga imuni.

Neki tiktokeri su rekli da bi rado nabavili ovakvog ljubimca i da bi pored maženja i ljubavi imali i nekog ko im lovi insekte u kući, zbog čega bi žene bile bezbrižne.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading