Haski
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Mnogi vlasnici će za svoje pse često reći da su zaista jako dobri, a to je uglavnom kompliment kog im dajemo nakon što sednu ili ulove lopticu. Istina, često im to govorimo samo zato što ih toliko volimo.

No, jedan pas je zaista zaslužio da se pohvali i nazove dobrim dečkom, jer je taj momčić spasio svoje vlasnike i kvart od eksplozije nekoliko dana pre Božića.

Haski imena Kobi, koji živi sa svojom vlasnicom Šanel Bel u američkoj saveznoj državi Pensilvaniji, postao je poznat širom sveta nakon što je Šanel objavila što je uradio.

Ona je, naime, svog četvorogodišnjeg ljubimca posmatrala kako kopa rupu tik do betona u njenom prednjem dvorištu. Nije on inače neki kopač, a posebno ju je iznenadila energija koju je posvetio tome da kopa na istom mestu. Zbog toga je krenula u istragu - imala je, naime, problema s curenjem plina u kući nekoliko nedelja pre, kao i s grejanjem, pa se uplašila da se opet radi o nečemu takvom.

@thatgoodnewsgirl Kobe the hero husky saved his whole neighborhood block from a potentially disastrous situation right before Christmas. 🐕 Kobe the dog wouldn’t stop digging holes in the yard, which was out of character for him. So Chanell started investigating, and it’s a good thing she did. Thanks to Kobe’s determination and the trust Chanell had in her dog, their neighborhood is now safe. 📸 Chanell Bell #dog #husky #huskiesoftiktok #huskies #huskydog #dogsoftiktok #dogtok #herodog #goodnews #positivecontent #dailygoodnews ♬ original sound - jenn💜 good news & fun stories

Uzela je aparatić koji meri nivo plina i proverila kuću. Sve je bilo u redu. No, pošto je Kobi i dalje uporno kopao, odlučila je da proveri na tom mestu. Ispostavilo se da tačno tamo gde Kobi kopa curi plin. Odmah je pozvala nadležne službe.

- Iznenadilo me je to, moram priznati. Tako sam zahvalna Kobiju na ovome - rekla je Šanel, prenosi Guardian.

Radnici plinare su odmah izašli na teren i rešili problem. Zbog Kobija je na kraju sve završilo bezbolno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
pas

Komentari (0)

Loading