TRI NAJMIRNIJE RASE PASA Dobro se slažu sa decom
Foto: Alo/Foto: Shutterstock

Ovo su najmirnije rase pasa.

 

Bolonjski pas

Ova mala italijanska rasa pasa poznata je po svojoj nežnoj prirodi. Bolonjezi su izuzetno ljubazni prema svojim vlasnicima i obično su mirni i tihi. Vole društvo i odlični su kućni ljubimci za život u gradu.

Bolonjski pas

Shutterstock

 

Ši cu

Ši cu su mali, krzneni psi koji su poznati po svojoj mirnoj prirodi. Vole da budu u krugu porodice i veoma su vezani za svoje vlasnike. Nisu skloni agresiji i često rado jednostavno leže na krilu svog vlasnika.

Ši Cu

Shutterstock

 

Baset

Baseti su poznati po svojoj opuštenoj prirodi. Iako imaju oštar miris i vole da trče, kod kuće su često tihi i mirni. Oni vole da se odmaraju na kauču i verovatno će većinu dana provesti spavajući.

Sve ove rase karakteriše nežna i prijateljska priroda, ali svaki pas je jedinstven, pa je važno zapamtiti da individualni temperamenti mogu varirati. Bez obzira na rasu, važno je da se pravilno brinete o svom ljubimcu da bi bio miran i srećan.

Baset

Shutterstock

 

 

BONUS VIDEO

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading