pas
Foto: Alo/Printscreen

Nakon razgovora sa nadređenim na poslu, potpuno se slomila i konačno dala otkaz. Bila je jedna od boljih radnica, ali je tog dana odlučila da nema smisla gubiti vreme u kompaniji koja nema razumevanja za njenu situaciju.

Njen pretpostavljeni, međutim, ne deli to mišljenje. Nakon što se suočila sa njegovom kritikom, odlučila je da pokaže poruke korisnicima Reddita i pita ih za savet i mišljenje.

U prvoj poruci ona mu piše da je hitan slučaj u porodici i da neće stići do posla, a on odgovara da mora nekako da napravi smenu, usput pitajući šta je to hitno'. Objašnjava mu da je pokušala da nađe zamenu, ali nije uspela, a onda mu je napisala da mora da vodi svog ljubimca na eutanaziju.

Njen šef odgovara kako to nje dovoljno opravdan razlog za izostajanje s posla, te joj je rekao da to nije hitna situacija. 

Žena je bila šokirana njegovom reakcijom i samo je odgovorila da više neće raditi. Posle toga joj ipak šalje poruku da će se snaći i smisliti nešto kako bi ona dobila taj slobodan dan, verovatno u strahu da ne izgubi radnika, prenosi Hajat..

"Za gubitak kućnog ljubimca potrebno je vreme za tugovanje, vaš šef je užasna osoba", "Neki ljudi zaista nemaju nikakvu empatiju, obično je to dovoljan razlog za odsustvo", "Ne treba ni da procenjuje razlog ili da li je u pitanju hitan slučaj", samo su neki od komentara na ovoj društvenoj mreži.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading