promo
Foto: Promo/Promo

Najlepše bajke sveta odvešće mališane na čudesno putovanje u svet najpoznatijih tradicionalnih priča. Utonite u čarobni svet na stranicama ove knjige i uživajte u nekim od najpoznatijih bajki za decu.

Detinjstvo je lepše kad je obojeno maštom. Zbog toga mališani koji rastu uz Vulkančić knjige otkrivaju magične svetove, nezaboravne junake i najuzbudljivije avanture.

promo

Promo

 

U knjizi Najlepše bajke sveta srešćete se sa plemenitim, razigranim i neobičnim junacima, koji decenijama mame osmehe deci širom sveta. Čeka vas pregršt zanimljivih dogodovština u deset najlepših bajki svih vremena. Otisnite se u magične avanture. Pred vama su divne priče u kojima ćete uživati iznova i iznova. 

Ova riznica voljenih bajki, među kojima su  Crvenkapa,  Knjiga o džungli,  Tri praseta,  Snežana i sedam patuljaka,  Pinokio,  Pepeljuga,  Mačak u čizmama,  Zlatokosa i tri medveda,  Alisa u Zemlji čuda i  Bremenski muzikanti, ispunjena je divnim ilustracijama toplih boja i namenjena celoj porodici.

„Ako želite da vaše dete bude pametno, čitajte mu bajke. A ako želite da bude još pametnije, čitajte mu još bajki.“ – Albert Ajnštajn 

Najlepše bajke sveta koje broje čak 240 strana, namenjene deci uzrasta od tri do pet godina, dostupne su na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading