KONSTRAKTA NIJE ZASLUŽILA NACIONALNU PENZIJU  Lepa Lukić za Alo! o peticiji da Ana Đurić dobije priznanje države
Foto: Ataimages

Interesovanje za Konstraktu, ovogodišnju predstavnicu Srbije na Evroviziji, ne prestaje. Samo što se vratila iz Torina, dočekali su je novi izazovi pred koje su je stavili fanovi, koji su pokrenuli peticiju da Ana Đurić dobije nacionalnu penziju. Zdrava umetnica podelila je ovu peticiju na svom Instagramu uz pesmu Zorice Brunclik „Težak je ovaj život“.

KONSTRAKTA NIJE ZASLUŽILA NACIONALNU PENZIJU  Lepa Lukić za Alo! o peticiji da Ana Đurić dobije priznanje države

Foto: Ataimages

 

Kako su mišljenja podeljena o tome, za Alo! se oglasila Lepa Lukić, jedna od vlasnica nacionalne penzije, i otkrila šta misli o ideji da Konstrakta treba da bude nosilac ove prestižne državne nagrade.

- Nisam ni znala za nju dok nije otišla na Evroviziju. Ne znam šta je sve radila do sada, sem što je osvojila peto mesto - počinje Lepa, i dodaje:

- Kratko sam videla njen nastup i dopalo mi se što je za vreme korone prala ruke, ali ja ne znam da li je to dovoljno za nacionalnu penziju. Koje su sve njene zasluge zbog kojih je predlažu za ovo priznanje? Neka ona konkuriše pa neka u Ministarstvu kulture procene da li je ostavila neki trag u kulturi i da li je to dovoljno za ovo priznanje. Ne znam da li je za nacionalnu penziju dovoljna ta jedna stvar ili bi trebalo još nešto da se uradi?!

KONSTRAKTA NIJE ZASLUŽILA NACIONALNU PENZIJU  Lepa Lukić za Alo! o peticiji da Ana Đurić dobije priznanje države

Ivan Stanivuković Zeka

 

Lukićeva, koja peva više od 50 godina, naglašava da bi joj ipak bilo drago da Konstrakta dobije nacionalnu penziju.

- Meni iskreno ne bi smetalo da dobije ovo priznanje od države... Neka svako dobije, meni je uvek drago kada se dele te penzije - završila je Lepa za Alo!.

 Prva po glasovima publike

Evrovizija se završila pre nekoliko dana, a sada su se pojavili novi dokazi koji potvrđuju da je sprska predstavnica Ana Đurić Konstrakta bila najveći favorit publike.

Nakon finalne večeri stigli su i rezultati glasanja u polufinalima, a prema rezultatima, Konstrakta je u svom polufinalu po žiriju završila na 3. mestu. Prema glasanju publike imala je najviše poena, odnosno isti broj bodova kao predstavnica Švedske, 174, te su njih dve zajedno bile na 1. poziciji. 

MANIJAK ME UCENJUJE ZA SE*S Dušica Grabović za Alo! o bivšem dečku fudbaleru koji je pretio da će objaviti njene gole fotke

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Millle

19.05.2022 07:52

Ooo, zemljo otvori se. Čime je lepa zaslužila? Čime je bilo koji pevač zaslužio? Lepa, ustvari, ipak možda malo jer se ceo život kockalaž

Vuk

19.05.2022 08:15

Hahaha, ta babetina Lukićeva, ona ima dve, ko joj dade, boji se baba da ostane bez jedne, sram te bilo pijana babetino!!!

Joka

19.05.2022 09:00

Kraljice da imaš malo dostojanstva nebi davala ovakve izjave ko si ti da nešto odlučuje vidi gde počinje rijaliti pa se prijavi

Mario Šarafciger

19.05.2022 12:09

E moja draga bolesna Srbijo-dajte onda nacionalnu penziju i Zmaju od Šipova , Aleksandri Subotić, Dalili, Milijani,

Pera

19.05.2022 12:34

Neka mi neko kaže čime su Lepa i ostali pevači zaslužili osim što nisu plaćali porez državi

Ja

19.05.2022 13:16

Koliko puta ste se u Srbiju vraćali vi penzioneri sa srpskom zastavom, a koliko puta sa dojče markama? Sedi di si . Ni za di si nisi.

Slavica

20.05.2022 10:35

Gospodjo Lukic, smesno ste. Pamte Vas silosi i kafane Kosovo polja, znate sta pricam. Ana je carica ovog vremena. Obrazovana, kulturna, posebna.