UMRO VANJA JANKETIĆ! Preminula legenda Zvezdara Teatra, glumci slomljeni od bola uputili poslednji pozdrav!
Printscreen

Vanja Janketić, dugogodišnji ispicijent i omiljeni saradnik glumaca i reditelja, preminuo je, saopštili su iz Zvezdara Teatra.

U Zvezdari je odigrao oko 1.800 predstava Dušana Kovačevića. Igrao je u predstavama "Klaustrofobična komedija" 1987. i 2015, "Profesionalac", "Urnebesna tragedija", "Generalna proba samoubistva", "Doktor Šuster", "Lari Tompson - tragedija jedne mladosti" i "Život u tesnim cipelama".

- Svoju poslednju predstavu Klaustrofobična komedija odigrao je 27. manja Vanja je radio i kao inspicijent. Svojim posebnim šarmom, harizmom i duhovitošću je bio nedovojivi deo Zvezdara teatra. Mnogo će nam nedostajati - navodi se na Instagram stranici.

Pročitajte još: Princ Vilijam opleo po BBC-ju zbog MANIPULACIJE: "Ovo je stvorilo lažnu priču koju su drugi komercijalizovali više od četvrt veka"

Od njega se preko društvenih mreža opraštaju kolege potresnim porukama. Nina Janković je objavila selfi s Vanjom i Anicom Dobrom.

UMRO VANJA JANKETIĆ! Preminula legenda Zvezdara Teatra, glumci slomljeni od bola uputili poslednji pozdrav!

Printscreen

 

- Vanjice, nedostajaćeš nam - napisala je glumica.

Mesto i vreme sahrane će naknadno biti objavljeno.

TRAŽILA 10.000 EVRA ZA NASTUP! Pevačica pukla kao zvečka u Beogradu, otkazuju joj tezge, a sada je otkriveno i zbog čega!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading