TO DOĐE KAO INCEST! Tamara Dragičević svoju prvu ljubavnu scenu snimila je sa ovim glumcem i otkrila do sada nepoznate detalje!
Foto: Printscreen/instagram

Glumica Tamara Dragičević našla se u centru pažnje nakon što je u filmu “Toma” odlično odigrala ulogu pevačice Silvane Armenulić.

Ona je za to dobila sve pohvale, a u istom filmu je glumio i njen suprug Petar Benčina.

– Čar našeg posla jeste to što nikad ne znamo šta je sledeće. U glumi najviše volim što ne znam šta je taj sledeći telefonski poziv i projekat koji ćemo raditi. Petar i ja pažljivo biramo uloge, ali bismo voleli da delimo kadar – rekla je Tamara o ovome.

TO DOĐE KAO INCEST! Tamara Dragičević svoju prvu ljubavnu scenu snimila je sa ovim glumcem i otkrila do sada nepoznate detalje!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ipak, svoju prvu ulogu odigrala je u seriji “Miris kiše na Balkanu”, gde je imala priliku da snimi i prvu ljubavnu scenu. Njoj je partner bio njen profesor glume Dragan Petrović Pele, a jednom prilikom je istakla da joj je bilo neprijatno da to snimi.

– Nije prijatno kad nekoga koga gledaš kao autoritet, oca, profesora treba da poljubiš i zavodiš. Jeste to sve gluma, zato smo mi i uradili te scene krajnje profesionalno i dobro, ali to ti dođe kao incest — govorila je glumica još 2014. godine. 

NJEGOVE REČI KIDAJU DUŠU! Laćina potresna ispovest šest meseci nakon smrti Marine Tucaković, otkrio koja je njegova dužnost sada!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading