VOLIM TE VEČNO, SUNCE MOJE! Potresne poruke kolega nakon prerane smrti mlade glumice kidaju dušu: Putuj, lepi naš anđele!
Printscreen

Glumica Dostana Nikolić (21) izgubila je sinoć bitku sa akutnom leukemijom protiv koje se borila, dok se njene kolege opraštaju od nje na društvenim mrežama.

- Putuj, lepi naš anđele. Hvala ti što si bila tu, Dostana - napisala je na Instagramu Danijela Vranješ, koja je i obavestila javnost da je Nikolićeva umrla.

- Ne - napisao je kratko Milan Pajić na vest o smrti koleginice.

- Jao, gospode Bože. Nemam reči - navela je Nina Grahovac.

VOLIM TE VEČNO, SUNCE MOJE! Potresne poruke kolega nakon prerane smrti mlade glumice kidaju dušu: Putuj, lepi naš anđele!

Printscreen

 

- Zbogom, anđele dobri... - napisala je Jelena Mur.

- Ne dozvoljavam! Ne dam! Tvoja Marule ne da! Volim te večno, sunce moje! - napisala je Marija Ašanin, Dostanina koleginica sa Akademije, a još jedna njena kolegnica, Nina Perge, navela je:

- Družićemo se mi još! Volim te i jedva čekam da te ponovo vidim - navela je glumica.

Dostana je glumila u nekoliko domaćih serija, a studirala je na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. I njene starije kolege su se angažovale u njenoj borbi i prikupljanju krvi, ali joj nažalost nije bilo spasa.

Podsetimo, glumci su pre nekoliko nedelja na svojim društvenim mrežama delili problem sa kojim se Dostana suočuila i apelovali na građane da daju trombocite B krvne grupe, kako bi joj pomogli.

UOČILA JE MODRICE, BILO JE ZABRINJAVAJUĆE! Glumica Dostana Nikolić (21) je umrla od teške bolesti, a porodica je verovala u njeno izlečenje!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading