GLUMAC ISKREN DO KRAJA! Branislav Lečić konačno otkrio zašto je došlo do afere silovanja: Napravio sam jednu grešku koja me je skupo koštala!
Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Branislav Lečić prvi put u javnosti govorio je o aferi silovanja za koju ga je, kako je tužilaštvo potvrdilo, glumica Danijela Štajnfeld lažno optužila početkom ove godine.

Glumac je nikad otvorenije pričao o celom slučaju, iznevši sve dokaze do kojih je policija došla i koji su doprineli otkrivanju istine.

O tome zašto je baš njega zadesila ova afera glumac je istakao da je dugo razmišljao o tome.

- Shvatio sam zašto mi se ovo desilo i tu moram biti iskren do kraja. Moja slabost jesu žene. To nije ništa novo i to nisu samo žene kao žene koja ja obožavam i poštujem. Nije ni tajna da ja volim mlađe žene i ja se jesam udvarao ženama i kako ja da dođem drugačije do žene ako joj se ne udvaram - kaže Lečić.

GLUMAC ISKREN DO KRAJA! Branislav Lečić konačno otkrio zašto je došlo do afere silovanja: Napravio sam jednu grešku koja me je skupo koštala!

Foto: Alo!

 

- Ako ste videli i čuli sve ono što sam ja pokazao u slučaju Danijele Štajnfeld ni u jednom trenutku nisam imao nijednu lošu misao niti nameru, što je i dokazano, ta priča je izmišljena, ali uradio sam nešto zbog čega me je sve ovo koštalo. Apsolutno smatram da se nisam bavio time čime sam se bavio ne bi mi se ovo desilo - zaključio je glumac.

DANIJELA JE MONTIRALA SNIMAK! Šokantne tvrdnje Branislava Lečića, glumac rešio o svemu da progovori: Nisam jedini koga je optužila za silovanje!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Iron Maiden

06.11.2021 23:01

Ovo je samo prva epizoda.. BOG IMA ZADNJU REČ!

Solo

07.11.2021 00:45

Branislav Lecic priznaje da su mu slabost zene ali nije silovao nego mu se sama dala...Hmmm 20 godina mladja...

sara

07.11.2021 12:50

Muškarci vole žene i obrnuto, ali ovo što ti radiš sa ženama, zove se drugačije, što i ti znaš kako!!!.