ALO! SAZNAJE Marko Živić skinut s respiratora, a ovo su svi detalji njegovog zdravstvenog stanja!
Alo

Glumac Marko Živić u toku jučerašnjeg dana skinut je sa respiratora, saznaje ekskluzivno Alo!.

Naime, on se i dalje nalazi na odeljenju intenzivne nege B bloka KBC „Dr Dragiša Mišović“, ali je van životne opasnosti.

- Markovo stanje se i dalje prati i pod stručnim je medicinskim nadzorom, ali je situacija sada bolja nego prethodnih dana. Intubiran je, ali samostalno diše - rekao je za Alo! izvor blizak poznatom glumcu, i dodao:

ALO! SAZNAJE Marko Živić skinut s respiratora, a ovo su svi detalji njegovog zdravstvenog stanja!

- Zbog specifičnog zdravstvenog stanja i oslabljenog imuniteta, ostaće u bolnici do daljeg, ali će primati svu neophodnu terapiju na koju je do sada dobro reagovao - ispričao je izvor Alo!.

Podsećanja radi, glumac Marko Živić sa simptomima kovida i pozitivnim PCR testom primljen je u ovu zdravstvenu ustanovu pre dve nedelje i od tada vodi bitku sa težim oblikom koronavirusa. Do juče je bio na respiratoru sa kojeg je skinut. Zbog specifične kliničke slike i pređašnje glumčeve borbe s kancerom jednjaka i želuca, o njemu brine čitav tim lekara. 

NIKADA GA NISTE VIDELI U JAVNOSTI! Ovako izgleda suprug Nataše Ninković, stariji je od glumice 10 godina i ne voli medije!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading