Katarina Radivojević
pink/youtubeprintscreen

Glumica Katarina Radivojević bila je jedna od svedoka incidenta kada je Dragan Bjelogrlić u hotelu „Ambasador“ u Nišu fizički napao i pretukao reditelja Predraga Gagu Antonijevića, ali je na saslušanju u policiji dala izjavu koja se kosi sa navodnim činjenicama.

Iako se na snimku sa sigurnosnih kamera vidi kako Bjelogrlić, koji je sedeo u društvu Radivojevićeve i još jednog čoveka, u jednom trenutku ustaje od stola i odlučnim korakom ide ka Antonijeviću, da bi ga potom nekoliko puta udario pesnicom u glavu, Katarina je u policiji ispričala drugačiju priču. Tačnije, potvrdila je ono što je njen kolega Bjelogrlić rekao.  

KATARINA LAGALA POLICIJU ZBOG BJELE! Radivojevićeva ispričala potpuno drugu priču na saslušanju!

Printscreen

 

Glumac se na saslušanju branio tvrdnjama da je u noći incidenta trpeo provokacije od Antonijevića i da ga je napao jer nije mogao da sluša uvrede koje mu je reditelj dobacivao dok je išao ka toaletu.

KATARINA LAGALA POLICIJU ZBOG BJELE! Radivojevićeva ispričala potpuno drugu priču na saslušanju!

Foto: Ataimages

 

- Katarina je bila na licu mesta i to se jasno vidi na snimku sa sigurnosnih kamera u hotelu „Ambasador“. Ona je istražnom sudiji ispričala kako su Bjelogrlićevom napadu prethodile provokacije i dobacivanja od strane Antonijevića - počinje izvor i dodaje:

- Katarina je u svom iskazu navela i da je glumac napao reditelja i udario ga u prolazu na putu do toaleta jer je tada čuo prozivke koje mu nisu prijale. Glumica je potvrdila da je i ona čula provokacije, koje je Antonijević navodno uputio na račun Bjelogrlića. Međutim, to je malo verovatno, tim pre što se na dužem snimku sa interneta vidi da Bjela pre napada i pesničenja ustaje sa svog mesta i ide direktno do stola za kojim je sedeo Antonijević, kojeg je napad potpuno iznenadio - rekao je naš izvor.

Izvor za Alo! navodi i da je Katarina došla da razdvoji glumca i reditelja, ali da je i sama tom prilikom izgovarala uvrede na Antonijevićev račun.

- Iako se na snimku vidi kako Katarina pritrčava Bjelogrliću i staje ispred njega, kako bi prekinula sukob, ipak je sam Antonijević izjavio da je prvo čuo kako Radivojevićeva glasno izgovara: „Nemoj, nemoj...“, a potom i: „Ja bih ga ubila“- kaže izvor za Alo!.

Inače, Katarina Radivojević se preksinoć pojavila na beogradskoj premijeri filma „Nečista krv - greh predaka“ i uprkos tome što je znala šta će biti glavno pitanje novinara sa teškom mukom i vidno neraspoložena pristala je da da komentar.

- Sve što sam imala da kažem povodom ovoga rekla sam u policiji - izjavila je na crvenom tepihu. Na pitanje da li ju je kolega i prijatelj Dragan Bjelogrlić razočarao, kratko je poručila:

- Osuđujem svaki vid nasilja.

Dobila prijavu za nasilje

Katarina Radivojević našla se u centru skandala pre tri godine kada ju je saradnica optužila za nasilje. Organizatorka snimanja serije „Urgentni centar“ optužila je Katarinu da ju je ošamarila na snimanju, a glumica je demantovala ovaj događaj, naglasivši da joj nije isplaćen honorar, te da je zbog toga napustila seriju. Tada je i rekla da će tužiti producenta Gorana Stamenkovića i producentsku kuću „Emoušn“ zbog lažnih optužbi.

Gaga: Katarina se ružno ponela prema meni

Katarina Radivojević igrala je u „Ubicama moga oca“, seriji koju je režirao Predrag Gaga Antonijević, ali je nakon druge sezone njen lik izbačen iz nje.

KATARINA LAGALA POLICIJU ZBOG BJELE! Radivojevićeva ispričala potpuno drugu priču na saslušanju!

Foto: Josida Masanori

 

- Prekinuli smo saradnju posle druge sezone jer se nije ponela korektno i ružne stvari je lično meni uradila. Nisam mogao s takvom osobom da sarađujem, iako sam od onih profesionalaca koji ne mešaju privatno i poslovno. Njen lik smo izbacili iz serije - rekao je reditelj za Alo!.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Jastreb

26.08.2021 07:18

A šta ste očekivali od antisrba i ove jadnice koju su jahali, i spreda i odpozadi, svi od statista do glumaca prilikom snimanja filma u Sarajevu o silovanim muslimankama? Bagra se ne postaje kao bagra se rodiš!!!

ISTINA

26.08.2021 08:44

Trebala je da cuti i da se ne bruka,jer Gaga ga nije ni video a kamoli cuo da ga Bjela provocira. Osetio ga je kad je poceo da ga bije. Katarina nikakav covek ,to je i dokazala.

Mole

26.08.2021 08:46

Sad se vidi koji klan vlada Srpskim filmom,jadnica nesme da kaze istinu jer nece vise glumiti nigde pa vi vidite,a o njoj samo neka se mane alkohola.......

bole

26.08.2021 09:52

Teško nama i našem pijanom i drogoranom glumištu.