MIRNO JE SEDELA DOK ME JE MUČKI TUKAO! Predrag Antonijević progovorio o Katarini Radivojević i otkrio sve detalje sukoba sa glumicom!
Foto: Alo/ilustracija

Glumica Katarina Radivojević je već nekoliko godina u zavadi sa rediteljom Predragom Gagom Antonijevićem jer ju je on izbacio iz druge sezone popularne serije “Ubice mog oca”, a sukob je eskalirao nakon brutalnog nasrtanja Bjele na poznatog reditelja.

Svedoci imaju oprečno viđenje uloge Katarine Radivojević posle napada na Gagu Antonijevića. Jedni su videli da je glumica pokušala da smiri situaciju (deo koji smo videli na snimku), ali da nisu čuli šta je govorila. Drugi tvrde da su posle toga čuli pretnje upućene Antonijeviću, pa čak i psovke, što bi potvrdilo verziju koju je Antonijević ispričao na TV “Prva”.

MIRNO JE SEDELA DOK ME JE MUČKI TUKAO! Predrag Antonijević progovorio o Katarini Radivojević i otkrio sve detalje sukoba sa glumicom!

Foto: Alo/ilustracija

 

Povodom ovih navoda kontaktirana je Katarina Radivojević koja je rekla da ne vidi ništa sporno u tome, a sada je i Predrag rekao šta misli o glumici budući da netrpeljivost između njih traje godinama.

Katarina je sedela sa Bjelogrlićem i nisam je video i čuo dok on nije došao da me mučki prebija. Prvo je počela da viče: „Nemoj, nemoj!“, pa je nakon toga uzviknula: „Ja bih ga ubila!“ To sam jasno čuo da je rekla. Ne znam šta je njoj u glavi - rekao je reditelj, koji je angažovao glumicu u prvoj sezoni hit serije „Ubice moga oca“.

Prekinuli smo saradnju posle druge sezone jer se nije ponela korektno i ružne stvari je uradila lično meni. Nisam mogao s takvom osobom da sarađujem, iako sam od onih profesionalaca koji ne mešaju privatno i poslovno. Njen lik smo izbacili iz serije - rekao je reditelj.

ON JE HRVATSKI PION, A UZIMA SRPSKE PARE! Komšije podržavaju zversko iživljavanje Bjelogrlića nad rediteljem, reagovao i Antonijević!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
zora

25.08.2021 17:30

NJena izjava da je film bitniji od skandala govori da je covek mogao i da umre od batina ona bi privilegovala film. Kako covek postane jadan u datim situacijama.

Ana

25.08.2021 18:14

Mirno sedela?! Pa sta je trebalo?! Da te i ona tuče.... Kakav bezobrazan lazljivac i plagijator