FILM DANA „Navijačice“
Foto: Promo/Schutterstock
Navijačice

Foto: IMDB

 

 

22.25 Prva

Navijačice

Komedija koja govori o tome da nikada nije kasno da ostvarite svoj san. Film „Poms” je komedija o ženama koje formiraju grupu navijačica u njihovoj penzionerskoj zajednici i time pokazuju da nikada nije kasno da ostvarite svoj san. Uloge: Dajen Kiton, Pem Grir, Džek Viver.

 

21.00 B92

Aleks Kros

Foto: IMDB

 

 

Film donosi priču o policijskom psihologu Aleksu Krosu koji istražuje jeziva ubistva serijskog ubice Majkla Salivana. Njih dvojica se suočavaju u igri mačke i miša u kojoj su ulozi veliki, ali, kada misija postane lična, Kros dolazi do svojih moralnih i psiholoških granica u ovom napetom i uzbudljivom akcionom trileru. Uloge: Tajler Peri, Metju Foks, Rejčel Nikols.

Jovanka Broz i tajne službe

Promo RTS

 

 

21.55 RTS1

Jovanka Broz i tajne službe

Četvrta epizoda: Nakon prvih srećnih godina Jovankinog života sa Titom, počinju njeni nesporazumi i sukobi sa Titovim najbližim saradnicima. Oni je optužuju ne samo da se meša u poslove protokola, nego da se sve više uključuje u politički život. U ovoj epizodi dokumentarno-igrane serije "Jovanka Broz i tajne službe" videćemo da li su ove optužbe bile osnovane i kako je Tito reagovao na njih. Centralna tema je Jovankin sukob sa Aleksandrom Rankovićem. U ovoj epizodi dobićemo odgovore na pitanja: kada je i zbog čega počeo taj sukob, šta joj je Ranković zamerao, zašto je Jovanka u Rankoviću videla svog najvećeg neprijatelja i kako je Tito pokušao da prevaziđe njihova neslaganja. Posebno je zanimljivo da li je Jovanka zaista imala svoju paralelnu obaveštajnu mrežu, kako je to tvrdio Ranković. Gledaoci će saznati i to da li je Jovanka učestvovala u pripremi afere prisluškivanja, ko je pozvao Krajačića i šta su radili tehničari iz UDBE za Hrvatsku u Titovim rezidencijama u Beogradu i na Brionima. Da li je šef KOS-a, general Mišković, znao za njihov dolazak? U igranom delu ove epizode učestvuju Snežana Savić, Milica Tomašević, Nebojša Dugalić, Gordan Kičić, Nikola Šurbanović, Bojan Krivokapić i Milan Čučilović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading