FILM DANA „Što se bore misli moje“
Foto: Promo/Schutterstock
Što se bore misli moje

Promo

 

 

22.00 Superstar

Što se bore misli moje

Film prati poslednje dane srpskog kneza Mihaila Obrenovića, zaljubljenog čoveka koji se bori sa osećajem dužnosti prema svom narodu dok se protiv njega kuje kobna zavera koja će zaustaviti oslobađanje balkanskih naroda. Uloge: Dragan Mićanović, Miloš Timotijević, Nebojša Dugalić, Nataša Ninković, Aleksandar Srećković Kubura.

Enkanto: Magični svet

Foto: IMDB

 

 

15.55 RTS2

Enkanto: Magični svet

Magija Enkanta blagoslovila je svako dete u porodici jedinstvenim darom, od supersnage do moći isceljenja, svako dete, osim jednog – Mirabel. Ali kada otkrije da je magija koja okružuje Enkanto u opasnosti, Mirabel shvata da bi ona, jedina „normalna“ Madrigal, mogla da bude poslednja nada svoje izuzetne porodice. Glasovi: Stefani Beatris, Marija Sesilija Botero, Džon Legvizamo, Mauro Kastiljo.

Kingsman: Tajna služba

Foto: IMDB

 

 

21.45 RTS1

Kingsman: Tajna služba

Nastao na osnovu priznatog stripa i u režiji čuvenog reditelja Metjua Vona, film Kingsman: Tajna služba prikazuje priču o super tajnoj špijunskoj organizaciji koja u jednom trenutku regrutuje mladića sa ulice sa velikim potencijalom, kako bi se posvetio zahtevnom programu treninga. U isto vreme prevrtljivi kompjuterski genije postaje prava globalna pretnja. Uloge: Kolin Fert, Taron Edžerton, Samjuel L. Džekson.

Što se bore misli moje

Promo

 

 

00.20 RTS1

3211

Istinita priča o Stefanu Đuriću Rasti, uspešnom muzičaru koji jednog dana gubi sve i odlazi u zatvor gde od njegovog ranijeg života ostaju samo njegove pesme. Ovo je priča o pravdi, otuđenosti, prepoznavanju životnih prioriteta, o životnoj snazi koja prevazilazi sve prepreke i žudnji za slobodom koja je iznad svega, ali najpre se izdvaja po tome što Rasta kroz ovu situaciju proživljava suočavanje sa vlastitim radom, svojim pesmama i načinom na koje one obogaćuju život njihovih slušalaca. Film prikazuje jedno transformativno iskustvo koje je dinamično, traumatično i zaključuje se iskupljenjem i jednom izoštrenom slikom sveta. Uloge: Stefan Đurić, Slaviša Curović, Radomir Milenković.

Što se bore misli moje

Promo

 

 

23.30 Prva

Munje

Za dvojicu prijatelja Popa i Mareta ovo je samo jedna noć u nizu mnogih sličnih. Njih dvojica su predali svoj demo nekadašnjem školskom drugu Gojku, kog su dobrano zadirkivali tokom školskih dana, da im za napravi disk. Gojko sada ima telohranitelja i dobro odelo, ali se dobro seća kako su ga zezali u detinjstvu, pa je odlučio da ih ispali. Tu se pojavljuje i lepa Kata i njena drugarica Lola koja ima muzičke ambicije, provalnik u liku Deda Mraza, a još kada iskrsne i policajac, skriveni simpatizer opozicije, ekipa je spremna za konačan obračun sa Gojkom. Reditelj Radivoje Andrić. Uloge: Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Nikola Đuričko, Maja Mandžuka, Milica Vujović.

Gospodar prstenova: Družina prstena

Foto: IMDB

 

 

00.30 Superstar

Gospodar prstenova: Družina prstena

Stidljivi mladi hobit po imenu Frodo Bagins, u društvu čarobnjaka, vilenjaka, patuljka, dva čoveka i tri odana prijatelja hobita, kreće na putovanje da uništi moćni Jedinstveni prsten i spase Srednju zemlju od Mračnog gospodara Saurona. Uloge: Elajdža Vud, Ijan Makelen, Šon Astin, Vigo Mortensen, Orlando Blum, Džon Ris-Dejvis, Šon Bin, Liv Tajler, Kejt Blančet...

Asteriks i Obeliks protiv Cezara

Foto: IMDB

 

 

12.30 B92

Asteriks i Obeliks protiv Cezara

Maleno galsko selo, jedino mesto koje još uvijek odoleva moćnom Rimskom carstvu, u velikoj je opasnosti. Kada rimski sakupljač poreza Klaudijus Inkoroptus ne dobije novac od Gala, Julije Cesar lično dolazi kako bi pronašao razloge zbog kojih to maleno selo još uvek odoleva njegovom imperiju. Rimljani uviđaju da je ključ njihove pobede otmica Druida koji sprema čarobni napitak koji daje Galima neverovatnu snagu, a pogotovo moćnom Obeliksu, koji je kao mali pao u kotao s napitkom, što ga je učinilo nesavladivim. Gali ubrzo ostaju bez sastojaka potrebnih za spravljanje napitka dok se rimski obruč sve više steže... Uloge: Kristijan Klavije, Žerar Depardje, Roberto Benjini, Leticija Kasta.

Komedija na tri sprata

Promo

 

 

20.00 Pink

Komedija na tri sprata

„Komedija na tri sprata“ prati komične i često sulude avanture stanara jedne naizgled sasvim obične stambene zgrade. Galerija likova – otuđenih i samoživih, ali i luckastih i dobrodušnih, biva suprostavljena usamljenoj zgradi u kojoj žive, a koja kao i zajednica koju su zapustili, počinje ubrzano da propada. Zahvaljujući lošim cevima i misterioznim podzemnim vodama Beograda situacija kulminira i sve ih zatiče nespremne. Stanari će se naći u situacijama koje će ih navesti da promisle o svojim komšijama, ljubavima, ali i strahovima.. Uloge: Slobodan Boda Ninković, Jelisaveta Seka Sablić, Dragan Gagi Jovanović, Vesna Trivalić, Nataša Tapušković.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading