FILM DANA „Dani gneva“
Foto: Promo/Schutterstock
Tor: Ragnarok

Foto: IMDB

 

 

21.00 RTS1

Tor: Ragnarok

U Marvelovom filmu „Tor - Ragnarok“ Tor je zarobljen s druge strane svemira bez svog moćnog malja i nalazi se u trci s vremenom da se vrati u Azgard i zaustavi Ragnarok - uništenje njegove domovine i kraj azgardijanske civilizacije od svemoćne nove pretnje, nemilosrdne Hele. Uloge: Kris Hemsvort, Tom Hidlston, Kejt Blančet, Mark Rafalo, Idris Elba, Džef Goldblum, Entoni Hopkins.

Dani gneva

Foto: IMDB

 

 

22.00 B92

Dani gneva

Priča prati misterioznog gospodina H., čuvara opakog pogleda koji radi za kompaniju koja prevozi novac u Los Anđelesu i koji je odgovoran za prevoz miliona dolara po gradu. Tokom pljačke napadnuta su vozila za koja su bili zaduženi i njegove kolege ostaju iznenađene preciznošću i veštinama koje će H. pokazati i pitaju se ko je on u stvari i odakle je došao. Uloge: Džejson Stetam, Džoš Hartnet.

Princeze u provodu

Foto: IMDB

 

 

21.30 RTS2

Princeze u provodu

Radnja filma je inspirisana stvarnim događajima koji su se desili u Londonu na Dan pobede u Evropi u Drugom svetskom ratu 1945. godine. Priča prati mlade princeze Elizabetu i Margaret, koje su od roditelja dobile dozvolu da se priključe velikom slavlju, među običnim svetom. Naravno, svaku prati po jedan telohranitelj, da ih pazi. Nakon što Margaret shvati da joj svet među kojim je nije dovoljno običan, pa pobegne svojim pratiocima sa dosadnog bala, na njenoj sestri je da je pronađe na ulicama Londona. Uloge: Sara Gedon, Bel Pauli.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading