FILM DANA „Dobre namere“
Foto: Promo/Schutterstock
MasterChef

Promo

 

 

21.00 Prva

MasterChef

MasterChef Srbija najbolji je kulinarsko-takmičarski šou-program, a premijeru će imati na Prvoj televiziji u četvrtak 21. decembra od 22.00. Kroz MasterChef Srbija upoznaćemo različite karaktere, životne priče, brojne talente i veštine kandidata koji će zajedno prolaziti kroz napeto takmičenje koje će trajati sve do velikog finala kada ćemo dobiti pobednika prve sezone ovog svetskog šoua u Srbiji. Do pokretanja sata koji obeležava da je šou počeo upoznaćemo vas sa onima koji će odlučivati o tome ko će od učesnika, kuvara amatera nastavljati takmičenje i poneti titulu MasterChefa Srbije i nagradu od 50.000 evra. Filip, Branko i Nenad su sudije MasterChefa. Reč je o trojci vrhunskih kuvara, pravih znalaca svog zanata, koji su svoje karijere ovenčali i mnogim nagradama, ali pre svega toga, oni imaju izuzetno uspešne restorane u Beogradu.

Ruski specijalista

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Ruski specijalista

Nakon smrti sina i žene, koji su stradali u obračunu sa narko bosom Aleksandrom Popovim, veteran Nik Čerenko odlučuje da napusti Rusiju i ode u Los Anđeles. Čerenko zarađuje za život kao mehaničar, sve dok ga jednog dana ne potraži bogati biznismen. Njegovu ćerku je oteo isti čovek koji je ubio Čerenkovu porodicu. Za povratak ćerke Džuli, Nik će dobiti pola miliona dolara. Ipak novac nije bitan, dobio je novu priliku da se osveti čoveku za kog je mislio da je mrtav. Uloge: Dolf Lundgren, Ben Kros, Ivan Petrušinov.

Dobre namere

Foto: IMDB

 

 

23.05 RTS2

Dobre namere

Elizabet, veterinarska pomoćnica, zaljubljuje se u Maksa koji joj dovodi zlostavljanog psa. Veza postaje ozbiljna i ona spominje brak, ali on se nećka. Istovremeno se kod njega budi ljubomora, misleći da ona ima nešto sa njegovim prijateljem Džekom. Lena, Maksova koleginica, shvata da može manipulisati njegovom ljubomorom jer je i sama zaljubljena u njega... Uloge: Dru Barimor, Dženifer Bils, Dezri Kasado.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading