FILM DANA „Tor“
Foto: Promo/Schutterstock
Tor

Foto: IMDB

 

 

20.55 RTS1

Tor

U središtu ove epske avanture je moćni Tor, snažni, ali arogantni ratnik iz mističnog carstva Asgarda čije će nesmotrene radnje ponovo pokrenuti drevni rat. Kao rezultat toga, Tor će biti prognan na Zemlju gde će biti primoran da živi među ljudima, a kada najopasniji zlikovac pošalje svoje mračne snage da zauzmu planetu, Tor će shvatiti šta je potrebno da bi se postao pravi heroj. Uloge: Kris Hemsvort, Natali Portman, Tom Hidlston, Rene Ruso, Entoni Hopkins i drugi.

Vuk sa Volstrita

Foto: IMDB

 

 

23.15 B92

Vuk sa Volstrita

Istinita priča o mladom i ambicioznom brokeru Džordanu Belfortu, koji ostaje bez posla, te sve znanje stečeno na Volstritu pokušava da usmeri prema osnivanju sopstvenog biznisa. Njegov poslovni život počinje rušenjem berze u SAD-u kasnih 80-ih i uskoro postiže brz uspeh koji prate ogromne količine novca, droge, žene i razni oblici dekadencije. Džordan postaje Vuk sa Volstrita, vođen sebičnim interesima i užitkom, a problemi započinju kada FBI krene u lov na njega… Uloge: Leonardo Dikaprio, Džona Hil, Margo Robi, Metju Makonahej, Kajl Čendler.

Na lepom plavom Dunavu

Promo

 

 

20.00 Blic TV

Na lepom plavom Dunavu

Radnja ovog filma odvija se na luksuznom brodu tokom dvodnevnog putovanja od Beča ka Beogradu, gde iscrpljeni i frustrirani ljudi iz zapadne Evrope dolaze da se opuste i sklapaju poslove (uz pomoć alkohola, zabave i seksa) sa mladom istočnoevropskom posadom koja pokušava da zaradi dovoljno novca za beg od svojih malih beznačajnih života. Uloge: Predrag Miki Manojlović, Tim Sejfi, Branislav Lečić, Dragan Nikolić, Bojana Maljević, Ana Franić.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading