televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Afterparti

Promo

 

 

petak

22.00 Prva plus

Afterparti

U poslednjih nekoliko godina Beograd je proglašen prestonicom evropskog klabinga, koja poseduje najbolje noćne klubove. U jednom od takvih prestižnih klubova - „Line“, odvija se noćni život o kom priča ceo grad. U njemu radi Mare - barmen, mladić u kasnim dvadesetim, koji i dalje živi s roditeljima i njegovi prijatelji - Tijana, garderoberka i Stefan iz obezbeđenja. Oni su svedoci najrazličitijih događaja iz noćnog života koji neminovno postaje i njihov način života – klabing, burni izlasci, kič kultura. Uloge: Slobodan Beštić, Lidija Vukićević, Rade Ćosić, Jana Milosavljević.

Sluškinja

Foto: IMDB

 

 

petak

00.30 RTS2

Sluškinja

Tridesetih godina prošlog veka, dok je Koreja bila pod japanskom okupacijom, Suki dobija posao kao sluškinja kod bogate japanske naslednice Hideko, koja živi usamljeničkim životom na velikom seoskom imanju, pod budnim okom nadmenog ujaka Kozukija. Ali sluškinja krije tajnu. Ona je lopov i unajmio ju je prevarant koji se predstavlja kao plemić. Planira da navede Hideko da se uda za njega kako bi se dokopao bogatstva, a potom je poslao u ludnicu. Sve ide po planu dok Suki i Hideko ne otkriju neke emocije... Uloge: Kim Min-hi, Ha Džong-vo, Čo Džin-vung.

Zgodne sestre

Foto: IMDB

 

 

petak

21.00 Star Life

Zgodne sestre

Lavinija i Sjuzet su nekadašnje strastvene obožavateljke rokenrola i najbolje drugarice, koje su se ponovo srele nakon dvadeset godina. Jedna je opuštena, kao u starim vremenima, dok druga vodi mnogo konzervativniji život. Uloge: Suzan Sarandon, Goldi Hon.

Lična istorija Dejvida Koperfilda

Foto: IMDB

 

 

subota

21.00 CINEMANIA

Lična istorija Dejvida Koperfilda

PrepoznatIjivo remek-delo Čarlsa Dikensa beleži hroniku života Dejvida Koperfilda, naslovnog lika filma i smešta priču u period 19. veka. Film prati Koperfildovo putovanje kroz haotičan svet u kom pokušava da pronađe svoje mesto. Od nesrećnog detinjstva do otkrića talenta za pripovedanje i pisanje njegovo putovanje naizgled je smešno i tragično, ali uvek puno boja, života i humanosti. Uloge: Dev Patel, Hju Lori, Tilda Svinton.

Dosije Pelikan

Foto: IMDB

 

 

subota

23.30 B92

Dosije Pelikan

Ubistva dvojice sudija vrhovnog suda izazvala su pravu buru nezadovoljstva javnosti. Fakultetski profesor prava, koji je jednom od ubijenih bio asistent, od svoje studentkinje dobija izveštaj koji istražuje moguću pozadinu ubistava te ukazuje na potencijalne krivce, odnosno naručioce. Uloge: Džulija Roberts, Denzel Vašington.

Besa

Foto: IMDB

 

 

subota

21.40 Blic TV

Besa

Na samom početku Prvog svetskog rata Filip, Srbin, direktor osnovne škole u srpskoj provinciji, dobija poziv da hitno ode u Beograd po ratni raspored. Svoju suprugu Leu, Slovenku i učiteljicu ritmike i plesa, nema kod koga da ostavi jer su se njih dvoje skoro doselili u varošicu i nikog zaista ne poznaju. Azem, Albanac, školski poslužitelj, Filipu daje besu (albanski: čvrsta, „tvrda“ reč po cenu života) da će čuvati Leu i da joj se ništa neće dogoditi. Lea i Azem, dvoje Evropljana potpuno različitih kultura i navika, bivaju prinuđeni na suživot u napuštenoj školi. Njihov odnos se razvija od trpeljivosti, preko mržnje do tolerancije i neobičnog prijateljstva. U školi se nastanjuje i šarmantni, mladi poručnik srpske vojske kome se Lea od prvog trenutka dopada… Uloge: Predrag Miki Manojlović, Iva Krajnc, Nebojša Dugalić, Radivoje Bukvić.

Zvezdane staze: Prema tami

Foto: IMDB

 

 

subota

22.05 RTS1

Zvezdane staze: Prema tami

Kad posadu svemirskog broda Enterprajz pozovu da se vrati u bazu, otkriće da je nezaustavljiva sila terora iz njihove sopstvene organizacije uništila flotu federacije i sve što ona predstavlja. Kapetan Kirk će povesti lov na neprijatelja u ratnoj zoni kako bi našao oružje za masovno uništenje. Naši heroji naći će se u epskoj borbi u kojoj će ljubav biti na probi, prijateljstva će se raspasti, a kapetan Kirk će biti prinuđen da žrtvuje jedinu porodicu koja mu je preostala: svoju posadu. Uloge: Zoe Saldana, Kris Pajn, Zakari Kvinto.

Ubistvo i margarite

Foto: IMDB

 

 

subota

20.55 Prva

Ubistvo i margarite

Usamljeni plaćeni ubica Džulijan Nobl i prodavac koga je napustila sreća, Deni Rajt, neočekivano se udružuju posle slučajnog upoznavanja u baru u Meksiku. Šest meseci kasnije, kada se na Denijevim vratima pojavi samoproklamovani „onaj koji olakšava muke“ očajnički tražeći pomoć, Deni i njegova supruga ostaju šokirani, ali i zaintrigirani. Dvojica prijatelja kreću u najuzbudljiviju avanturu koju je Deni ikad doživeo, ali i prema najkritičnijem ubistvu koje je Džulijan ikada morao da izvede. Uloge: Pirs Brosnan, Greg Kinir, Houp Dejvis.

Van kontrole 21.00 B92

Foto: IMDB

 

 

nedelja

Van kontrole 21.00 B92

Svakodnevni odlazak na posao za Rejčel se pretvorio u noćnu moru kad je u saobraćajnoj gužvi naletela na stranca sa kojim je započela svađu jer je odbila da se pomeri. Jednostavno se našla u pogrešno vreme na pogrešnom mestu, a on će pokušati da uništi sve do čega joj je stalo. Razočaran u život, psihički nestabilan i nasilan, stranac se odlučuje za osvetu, pa počinje da je prati po celom gradu u nameri da ubije nju i njene najbliže. Uloge: Rasel Krou, Karen Pistorijus.

Vinsent i Roksi

Foto: IMDB

 

 

nedelja

20.00 Prva plus

Vinsent i Roksi

Vinsent je usamljeni muškarac u malom gradu koji razmišlja da vođi bande isporuči crnu torbu punu novca. Na putu do kuće nailazi na Roksi, mladu ženu koju je muškarac izgurao iz automobila. Vinsent udara čoveka i zajedno sa Roksi beži pre dolaska policije. Vinsent nudi Roksi smeštaj u maloj prikolici iza seoske kuće njegove porodice, ali ona odbija... Uloge: Emil Herš, Zoe Kravic, Emori Koen.

Tomazo

Foto: IMDB

 

 

nedelja

21.00 CINEMANIA

Tomazo

„Tomazo“ je priča o američkom umetniku koji živi u Rimu sa svojom mlađom suprugom, Evropljankom Niki, i njihovom trogodišnjom ćerkom Didi, pokušavajući da pomiri svoje nove početke s burnom prošlošću koja ga prati. Pitanje da li ostareli i namučeni reditelj može da pronađe sreću u ulozi supruga i oca muči glavnog junaka Tomaza, koga režiser Ejbel Ferara predstavlja sa nežnošću i razumevanjem. Uloge: Vilijam Defo, Kristina Čirijak, Ana Ferara.

Kerol

Foto: IMDB

 

 

ponedeljak

21.00 CINEMANIA

Kerol

Britansko-američka ljubavna filmska drama, koju je režirao Tod Hejns, nastala na osnovu romana „Cena soli“ Patriše Hajsmit, odigrava se u Njujorku 1952. Mlada fotografkinja upoznaje sredovečnu ženu koja prolazi kroz težak razvod i započinje ljubavnu vezu s njom. Uloge: Kejt Blančet, Runi Mara, Sara Polson.

Na udaru

Foto: IMDB

 

 

utorak

21.00 CINEMANIA

Na udaru

Policijski detektiv Galban istražuje ubistvo svog partnera. Iako nije bio najčistiji policajac u stanici i bilo je dosta pritužbi na njegov rad, on mora da istraži ko ga je i zašto ubio. Tokom istrage nailazi na fotografije koje je njegov partner napravio u prismotri tih dana i pažnja mu se usmerava prema latino devojci Izabel. Ljudska psiha poseduje komplikovane mehanizme, može mnogo da nam pomogne, ali i odmogne. Ovo je film o tome kako nas mozak čuva od nekih stvari s kojima ne možemo tako lako da se izborimo. Uloge: Ana de Armas, Kijanu Rivs, Kristofer Makdonald.

Pariz može da sačeka

Foto: IMDB

 

 

četvrtak

21.00 CINEMANIA

Pariz može da sačeka

Požrtvovana Amerikanka, koju muž radoholičar zanemaruje, iznenada odlazi na putovanje od Kana do Pariza sa šarmantnim Francuzom, koji u njoj rasplamsava samospoznaju i radost življenja. Uloge: Dajana Lejn, Alek Boldvin, Arno Vijar.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading