televizija
Foto: Promo/Schutterstock
Dvostruka igra

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Dvostruka igra

Misteriozno ubistvo američkog senatora sa obeležjima legendarnog sovjetskog ubice „Kasiusa“ primorava Pola Šeperdsona, penzionisanog CIA operativca, da se udruži sa novim FBI agentom Benom Gerijem, da bi rešio zločin. Pošto je celu karijeru proveo u lovu na Kasiusa, Pol je uveren da je njegov neprijatelj davno mrtav, ali na slučaj ga primorava njegov bivši nadređeni. Nasuprot tome, agent Geri, koji je u svojoj master tezi pisao o poteri za svojetskim ubicom, uveren je da je Kasius još uvek živ… Uloge: Ričard Gir, Toper Grejs, Martin Šin.

Džon Vik 2

Foto: IMDB

 

 

22.25 Prva

Džon Vik 2

Nastavak akcionog hita iz 2014. godine. Kijanu Rivs se vraća u novom nastavku filma Džon Vik, i dalje izgleda sjajno u odelu, ima novog psa, nepogrešivo pogađa metu i još pokušava da se penzioniše. Legendarni plaćeni ubica Džon Vik prisiljen je da se vrati iz penzije, nakon što ga bivši saradnik zamoli za pomoć. Cilj je preuzeti moć nad tajnim udruženjem koje stoji na čelu svih najsmrtonosnijih plaćenih ubica sveta. Zadatak je da upravlja njima. Džon Vik kreće u Rim na ubilački pohod. Uloge: Kijanu Rivs, Rikardo Skamarsio, Ijan Mekšejn.

Dvostruka igra

Promo

 

 

21.00 Cinemania

Odumiranje

Posle nekoliko mučnih godina života u Beogradu, provedenih na teškim poslovima i praćenih besparicom, Janko se vraća u svoje zabito i opustelo planinsko selo s namerom da proda zemlju i ode u Nemačku, verujući da će se tako izbaviti nevolja i konačno izboriti za svoje mesto pod suncem. Njegova usamljena majka Milica, koja već dugo živi u nadi da će se Janko vratiti, dovesti ženu i osnovati porodicu, ne samo da će se njegovoj nameri usprotiviti, nego će i učiniti sve da njen sin od te namere odustane. Uloge: Branislav Trifunović, Dara Džokić, Jasna Đuričić, Milica Janevski, Emir Hadžihafizbegović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading