televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Plaćenici 2

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Plaćenici 2

Čurč angažuje Plaćenike da obave naizgled jednostavan posao. Zadatak deluje poput lake zarade za Barnija i njegovu jedinicu staromodnih plaćenika, ali stvari krenu po zlu kada jedan od njihovih bude okrutno ubijen pa Plaćenici kreću po osvetu na neprijateljsku teritoriju gde su svi izgledi protiv njih. Odlučni da izravnaju račune, ekipa seje smrt među protivničkim snagama, stvara haos i uklanja pretnju. Uloge: Silvester Stalone, Arnold Švarceneger.

Ja volim Srbiju

Promo RTS

 

 

20.55 RTS1

Ja volim Srbiju

U ovom izdanju omiljenog porodičnog kviza gledaćete: neverovatne obrte, raspoložene takmičare koji ostavljaju srce na terenu i uzbudljivu, gotovo fudbalsku završnicu! Kapiteni: plavog tima dr Nele Karajlić i crvenog Nenad Okanović, izveli su na teren najbolju postavu ali je sreća i ovoga puta umešala svoje prste ...Takmičari plavog tima: Marko  Vasiljević koreograf, Olivera Đurašković pozorišna i filmska glumica i rediteljka, a treći član je Oliver Stoiljković, muzičar. U crvenom timu su: Nikola Drobnjak prvak Evrope u kik boksu, Danilo Dača Mag muzičar i Miljan Prljeta glumac i voditelj. Voditeljka kviza „Ja volim Srbiju“ je Dragana Kosjerina

Prestupna sezona

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Prestupna sezona

U Dablinu dva para na prvi pogled žive u savršenstvu svojih bračnih zajednica. Međutim, kada se Krisovo ponašanje promeni, Ivon potraži utehu u Džimovom naručju te se njih dvoje uskoro nađu u vanbračnoj aferi. Nakon što se otkrije tajna koja će im promeniti živote, svo četvoro biće prisiljeni da razmise o svojim životima, brakovima i međusobnom prijateljstvu… Može li išta od toga na kraju biti spaseno? Uloge: Kilijan Marfi, Eva Bertistl.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading