televizor
Foto: Promo/Schutterstock

 

Popadija

Promo

 

 

22.00 Prva

Popadija

Desa i Milan upoznali su se tokom Milanovih studija teologije u Beogradu. Njihova veza je veoma brzo dovela i do braka, nakon čega je Milan postao pop sa parohijom u jednom malom selu. Druga sezona doneće pregršt novih komičnih situacija. Različite životne situacije opisane su na zanimljiv način koji će vam izmamiti osmeh u jesenjim večerima. Duh sela prožet je humorom, a svako od nas može da se ili pronađe u nekom od likova ili da prepozna nekoga. Uloge: Nina Seničar, Dejan Bućin, Gorica Popović, Zinaida Dedakin, Nikola Trišić, Nikola Milenković.

 

Samo životinje

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Samo životinje

Jedna žena je nestala. Nakon snežne mećave, njena kola su pronađena na putu za mali trg sa nekoliko siromašnih kuća. Policija nema nikakve tragove, ali petoro ljudi zna da je povezano s ovim nestankom. Svi oni kriju tajne, ali niko ne zna da je ova priča počela daleko od ove planine koju šibaju hladni vetrovi, na drugom kontinentu, gde sunce neprestano sija i gde siromaštvo ne sprečava žudnju da piše svoje zakone. Uloge: Denis Menoše, Damijen Bonar, Nađa Tereškevič, Valerija Bruni Tedeski.

Iz Pariza s ljubavlju

Foto: IMDB

 

 

20.00 Prva plus

Iz Pariza s ljubavlju

Čarli Vaks je tajni agent s opakim problemom ponašanja koji sve rešava na najglasniji i najnasilniji mogući način. Za razliku od njega, Džejms Ris je sušta suprotnost - niskopozicionirani službenik američke ambasade u Francuskoj, pristojan i odgovoran. Igrom slučaja njih dvojica postaće partneri u pokušaju zaustavljanja terorističke organizacije Pakistanaca usred Pariza, a sve će se dodatno zakomplikovati kada se otkrije ko je jedan od glavnih pripadnika te organizacije. Uloge: Džon Travolta, Džonatan Ris Majers.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading