FILM DANA „Tigrovi“
Foto: Promo/Schutterstock
Zaštitnik

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Zaštitnik

Amerika neće da ustupi pred teroristima, a naročito ne pred Muhamedom Džamarom. On ne sme da bude ubijen kako ne bi postao svetac. Roberta Džons, direktor Nacionalne agencije za bezbednost, radi na tome da on ostane nevidljiv - zauvek. Kada ona i njen telohranitelj stignu na tajni sastanak sa Džamarom, nailaze na zasedu. Moraju da se bore za život protiv nepoznatog napadača... Uloge: Dolf Lundgren, Džeri Springer, Šakara Ledard.

Istraga

Foto: IMDB

 

 

23.50 Prva

Istraga

33. je godina hršćanske ere i cara Tiberija muče čudne pojave - potres i zamračenje neba. Njegovi astrolozi upozoravaju ga da svetu prete veliki nemiri i da su stari bogovi uništeni. Novo kraljevstvo na Istoku je u usponu. Tiberije vraća iz egzila Tita Valerija Taura, vodećeg istražitelja u Rimu. Tiberije daje Tauru zadatak za koji će morati da upotrijebi sav svoj talenat, a ako ga uspešno obavi, vratiće dobar ugled. Treba istražiti smrt siromašnog Isusa iz Nazareta za kojeg tvrde da je ustao iz mrtvih. Uloge: Dolf Lundgren, Monika Krus, Ornela Muti, Maks Fon Sidou.

Tigrovi

Foto: IMDB

 

 

22.20 RTS2

Tigrovi

Istinita priča o mladom talentovanom fudbaleru Martinu Bengstonu i njegovoj borbi u modernoj fudbalskoj industriji gde sve i svako ima svoju cenu.Martin je jedan od najtalentovanijih koji su se u Švedskoj ikada pojavili. San mu se ostvaruje još u šesnaestoj godini, kada ga kupuje jedan od najprestižnijih italijanskih klubova. Međutim, san ima visoku cenu, potrebni su požrtvovanje i odlučnost, kao i izboriti se sa pritiskom i usamljenošću. Martin počinje da se pita da li je to život kakvom teži. Uloge: Alfred Enoh, Frida Gustavson, Liv Mjones.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading