televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Na večeri kod Slavena Došla, finale

Promo RTS

 

 

22.05 RTS1

Na večeri kod Slavena Došla, finale

Poslednji domaćin svog tima Biber i ove sezone serijala, bio je beskrajno šarmantan i svojim izborom jela iznenadio je Slaniše koji su na finalnu večeru stigli ozbiljno „naoštreni“ na pobedu. Glumac je gledaocima otkrio kako su njegovi roditelji reagovali na njegov izbor profesije, govorio o svom neobičnom prezimenu, priznao da mu posebno prija rad u pozorištu a biranim rečima je ponešto rekao i o svojoj ljubimici Ljubici koja je od gostiju dobila i pesmu

Do smrti i nazad

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Do smrti i nazad

Stou je korumpirani policajac, zavisan od heroina i niko ga ne voli. Nakon jedne nezgode, Stou upada u komu. Kada mu se povratila svest Stou postaje bolja osoba, odlučna da isravi greške. Da li je to lako? Uloge: Žan-Klod Van Dam, Stiven Rea, Selina Džajls.

Opuštanje pesnica

Foto: IMDB

 

 

21.50 RTS2

Opuštanje pesnica

Visoko na planinama Severne Osetije nalazi se malo bivše rudarsko mesto. Zaur je strog otac koji neguje disciplinu i ne razlikuje negu od prezaštićenosti. Najstariji sin, Akim, uspeo je da napusti porodicu i odselio se u obližnji grad. Mlađi brat Dako i dalje ne zna šta želi u životu, a sestra Ada aktivno planira kako da pobegne. Ona je odrasla žena, iako je otac i dalje tretira kao dete. Ada ubrzo shvata da će biti jako teško da se izvuče iz očevog zagrljaja i započne novi život. Uloge: Milana Aguzarova, Alik Karaev, Soslan Kugaev.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading