FILM DANA „Balkanska međa“
Foto: Promo/Schutterstock
Balkanska međa

Foto: IMDB

 

 

22.00 RTS1

Balkanska međa

Neposredno posle ratnog plamena u Bosni, na Balkanu raste novo žarište. Sukobi Srba i Albanaca na Kosovu nekontrolisano rastu, srpske snage pokušavaju da potisnu „Oslobodilačku vojsku Kosova“. Međunarodna zajednica optužuje vladu u Beogradu za prekomernu upotrebu sile i bez saglasnosti Ujedinjenih nacija NATO počinje bombardovanje Srbije. Inspirisan stvarnim događajem, film „Balkanska međa“ prikazuje tajnu operaciju grupe ruskih specijalaca koja iz Moskve dobija naređenje da pre NATO trupa zauzme aerodrom „Slatina“ u Prištini i zadrži ga dok ne stigne pojačanje. Uloge: Miloš Biković, Anton Pampušni, Jurij Kucenko, Aleksandar Radojičić, Miodrag Radonjić, Aleksandar Srećković, Milena Radulović.

Klopka za muškarce

Foto: IMDB

 

 

20.55 Prva

Klopka za muškarce

Kad se radi o varanju milionera, Maksin Koners i njena kćerka Pejdž prave su profesionalke. Prvo ih Maksin namami do oltara, a zatim Pejdž natera na neveru. Mamica se sporazumno razvede, pa kreću u lov na sledeću žrtvu - ovoga puta na odbojnog milionera Vilijama Tensija. Međutim, Pejdž je napravila kardinalnu grešku i zaljubila se u mladog konobara. Sada Maksin mora da pazi na kćerku i Tensijev novac kako ne bi izgubila najbolju partnerku koju će ikada imati. Uloge: Sigurni Viver, Dženifer Lav Hjuit, Džejson Li, Rej Liota...

Poziv

Promo RTS

 

 

20.05 RTS1

Poziv


Serija „Poziv“ je dinamičan i uzbudljiv triler pun neočekivanih obrta, ali i realistična priča koja se bavi svakodnevnim problemima. Anica Reljić, bivša policijska inspektorka koja sada radi u kol-centru, dobija poziv od Sonje Tošić, bogate samohrane majke, koja želi da sazna identitet osobe koja joj preti telefonom. Istražujući preteće pozive, shvata da su oni povezani sa kriminalnom grupom iz njenog prošlog života… Uloge tumače: Mirjana Joković, Danica Nedeljković, Nada Šargin, Snežana Bogdanović, Uliks Fehmiu, Ana Franić, Nikola Glišić, Miloš Timotijević, Dragan Petrović, Milan Tomić.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading