FILM DANA „U četiri zida života“
Foto: Promo/Schutterstock
Moja dedovina: Bukulja

Promo RTS

 

 

21.00 RTS1

Moja dedovina: Bukulja 

Nova epizoda Moje dedovine je posvećena svim bakama, koje su spasile ognjišta predaka i održale domaćinstva kako bi ih nova pokolenja nasledila. Za tu priču odabrana je Bukulja - planina nadomak Aranđelovca.Familija se okuplja u selu Vukosavci, koje je dobilo ime po izvesnoj baka Vuki, a priča sa dedovine je ustvari priča o kući jedne baka Gage. Žene koja je dva puta tokom ratova ostajala udovica, uspela da odgaji dva sina, čuva decu iz čitave familije, sačuva kuću i ode sa ovog sveta uz utisak novih pokolenja: „Naša baka Gaga je bila hajduk!“. Žena borac je samo metaforično glavni junak, a ustvari je ovo epizoda posvećena svim babama Balkana.

U četiri zida života

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

U četiri zida života

Zarobljena unutar zidova svog doma pod opsadom, Sirijka Oum Jazan, majka troje dece, pretvorila je stan u sigurnu luku za svoju porodicu i susede, pokušavajući da ih zaštiti od rata koji bukti napolju i održi što je moguće normalniji ritam života. Kada snajperisti pretvore dvorište u zonu smrti, bombe zaprete konačnom uništenju zgrade, a provalnici dođu po svoj plen, održavanje krhke ravnoteže unutar zidova stana postaje pitanje života i smrti. Uloge: Hijam Abas, Džulijet Navin.

Taksi 3

Foto: IMDB

 

 

00.15 Prva

Taksi 3

Dok su na zadatku da zaustave novu bandu obučenu u odela Deda Mraza, Emilijen i Danijel takođe moraju da se nose sa svojim privatnim životima, dok njegov šef policije Žilbert uživa u pažnji atraktivne novinarke Kuiju koja sa posebnim zanimanjem prati marseljsku policiju. Uloge: Sami Naseri, Frederik Difental.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading