televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Otkucaji smrti

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Otkucaji smrti 

Detektiv Rej Netls premešten je iz Los Anđelesa u Čikago zbog specijalnog zadatka, da uhvati bombaša psihopatu. Istražujući jednu od brojnih provala u gradu, Netls hapsi naučnicu Kler Mening koja je član terorističke organizacije koju predvodi Aleks Svon. Kada Svon sazna za hapšenje, zapreti da će svakog sata da detonira po jednu bombu u centru Čikaga, sve dok Kler ne bude puštena. Detektivu Netlsu u istrazi pomaže komandir bombaškog odreda Frenk Glas. Oni zajedno povezuju tragove i dolaze do samog Svona, ali on uspeva da pobegne i detonira bombu... Uloge: Stiven Sigal, Tom Sajzmor.

Poslednja patrola

Foto: IMDB

 

 

00.15 Prva

Poslednja patrola 

Dva mlada policajca Tejlor i Zavala patroliraju opasnim ulicama Los Anđelesa. Tokom rutinskog zaustavljanja vozila, partneri zaplene novac i vatreno oružje od pripadnika zloglasnog kartela. Tokom dalje istrage, dva policajca postaju meta članova kartela koji žele da ih ubiju. Ovo je moćna priča o prijateljstvu, ljubavi i časti i prati policajce koji svakodnevno rizikuju svoje živote i prikazuje cenu koju oni i njihove porodice plaćaju. Uloge: Džejk Gilenhal, Majkl Penja, Ana Kendrik.

Svini Tod

Foto: IMDB

 

 

23.50 Superstar

Svini Tod

Film snimljen prema istinitim događajima, govori o londonskom brijaču Benjaminu Barkeru, kojeg je na nepravednu zatvorsku kaznu u Australiji osudio sudija koji je žudeo za Barkerovom suprugom. Kad se Barker vrati u Englesku, vraća se prijašnjem zanimanju, koristeći se imenom Svini Tod, koji seče vratove mušterijama koje uđu u njegovu radnju. Uloge: Džoni Dep, Helena Bonam Karter.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading