televizija
Foto: Promo/Schutterstock
Titove žene

Foto: IMDB

 

 

22.00 RTS1

Titove žene

Ko su bile žene koje su obeležile život doživotnog predsednika Jugoslavije Josipa Broza Tita? Zašto se o njima godinama ćutalo i kako je njihova tragična sudbina uticala na Broza? Dokle nas vode putevi Titovih ljubavnih veza i kako su se njihove sudbine ukrštale? Šta je zajedničko njegovim ženama i šta o njemu preko njih saznajemo? Koliko su zbog Broza rizikovale, a kako je on reagovao kad su ugrožavale njegov status i život? Da li su imale udela u političkom odlučivanju bivšeg komunističkog revolucionara, partizanskog vođe i jugoslovenskog maršala?

Sve tajne

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Sve tajne

„Sve tajne“ je kriminalistički triler baziran na istoimenoj noveli iz 2004. godine koju je napisala Laura Lipman. Detektivka Porter radi na sedam godina starom slučaju nestanka trogodišnje devojčice. Prilikom istrage preispituje se prošlost i sadašnjost, kao i maloletni počinitelji zločina koji su pušteni iz zatvora nakon punoletstva. Uloge: Dajen Lejn, Kler Foli, Dakota Faning.

Mehaničar

Foto: IMDB

 

 

22.25 Prva

Mehaničar

Džejson Stetem je mehaničar - elitni ubica koji poštuje stroga pravila ponašanja i ima jedinstveni talenat za besprimetno uklanjanje mete. Kada neko ubije njegovog mentora i bliskog prijatelja, on shvata da od toga ne može da se distancira. Metodičnom i hladnokrvnom ubici pridružuje se mladi i impulsivni sin njegovog mentora. Ali, dok tragaju za svojom krajnjom metom, ispostavlja se da sve nije kao što izgleda i oni koji bi trebalo da reše problem sami postaju deo njega. Uloge: Džejson Stetam, Ben Foster

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading