FILM DANA „Realna priča“
Foto: Promo/Schutterstock
Tunel

Foto: IMDB

 

 

21.00 Superstar

Tunel

Serija „Tunel“ je policijski, napet triler, koja prikazaje situacije kroz koje prolaze pripadnicni policijskih i antiterorističkih jedinica i njihova pregovaračka odeljenja. Epizode su pisane na osnovu policijskih izveštaja i intervjua sa pregovaračima i inspektorima, koji su učestvovali u pregovorima na slučajevima koji su obrađeni kroz seriju budući da je rađena po istinitim događajima. Priča prati rad i privatne živote grupe za pregovore Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, čiji članovi u svakoj epiozodi imaju pred sobom novog počinioca kome pokušavaju da pomognu. Uloge: Jovan Belobrković, Minja Peković, Radovan Vujović, Nebojša Dugalić, Danica Ristovski, Miloš Timotijević.

Realna priča

Foto: IMDB

 

 

22.00 RTS1

Realna priča

Ova duhovita i emotivna priča vodi nas kroz sagu o glumcu Veljku Radisavljeviću, koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega. Veljko je hodajući problem i čvrsto veruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i sa slučajnim prolaznicima. U iščekivanju velike uloge za koju veruje da će rešiti sve njegove haose, Veljko počinje da gubi osećaj za realne probleme. Uloge: Gordan Kičić, Nina Janković Dičić, Vojin Ćetković.

Dovlatov

Foto: IMDB

 

 

20.00 BLIC TV

Dovlatov

Film prikazuje šest dana života briljantnog, ironičnog pisca koji vidi daleko preko krutih granica Sovjetskog Saveza sedamdesetih godina. Sergej Dovlatov se bori da sačuva svoj talenat i dostojanstvo dok gleda kako moćna državna mašinerija mrvi njegove prijatelje umetnike. Uloge: Milan Marić, Danila Kozlovski.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading