PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (9. mart)
Foto: Promo/Schutterstock
PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (9. mart)

Foto: IMDB

 

 

24.00 Prva

Čuvar svedoka

Bivšeg specijalca, veterana, sreća je napustila i sada očajnički traži posao. Prihvata posao čuvara obezbeđenja u starom tržnom centru u opasnom Prve noći na poslu otvara vrata zbunjenoj i očajnoj devojci koja je pobegla policiji koja ju je vozila na svedočenje. A za petama joj je psihotični otmičar, koji sa svojim pomagačima neće prezati ni pred čim dok ne ukloni sve svedoke. Uloge: Antonio Banderas, Ben Kingsli

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (9. mart)

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Zločin u ledu

Zločin u ledu je baziran na istinitoj priči o detektivu Glenu Floutu s Aljaske koji je uspeo da zaustavi serijskog ubicu Roberta Hensena u svojim daljim namerama. Hensen je više od trinaest godina pritajeno nalazio svoje žrtve na ulicama Enkoridža. Kada se njihov broj uvećao, detektiv Halkomb kreće u ličnu poteru, kako bi pronašao ubicu i priveo ga pravdi. U toj nameri, kao jedinog saveznika ima 17-godišnju Sindi Polson, koja je i sama jedva izbegla da postane žrtva Hansenovih nasilničkih pohoda. Uloge: Nikolas Kejdž, Vanesa Hadžens, Džon Kjuzak.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (9. mart)

Foto: IMDB

 

 

22.00 Superstar

Dug poljubac za laku noć

Samanta je naizgled sasvim obična samohrana majka koja radi kao učiteljica. Čini se da ne postoji ništa neobično kada je njen život u pitanju, osim što povremeno ima neka nejasna sećanja i neobjašnjive impulse koji se ne uklapaju u njenu svakodnevicu. Ona ima ožiljke, ali ne zna odakle joj i otkriva da ume da barata oružjem zapanjujuće precizno. Uloge: Džina Dejvis, Samjuel L. Džekson, Ivon Zima.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading