ZABORAVITE NA STRUGAČ, OVAJ TRIK ZA ODLEĐIVANJE ŠOFERKE ĆE VAS RASPAMETITI Toliko je jednostavno da ćete svima pokazati
Foto: Shutterstock

Da li ste jutros dobili neprijatno ledeno iznenađenje na parkingu? Promrzlo vozačko sedište na autu i ​​nervoza da sada morate da češete auto, smrzavate se, kasnite na posao...

Brzo rešite problem preparatom koji možete sami da napravite. Tokom zimskih meseci čišćenje leda i snega sa automobila noćna je mora za sve vozače. Svi bi hteli da imaju lakše rešenje od struganja i „lopatanja“, a zamrznuto staklo nikako ne treba sipati vrelom vodom. Na društvenim mrežama pojavio se snimak koji može da bude od pomoći svim vozačima kojima se tokom zime smrzavaju stakla na automobilu.

 

@mamazapet Za sve nas koji na posao idemo 5 min. do 8. 😅 Stvarno radi posao. 👌 Hvala @BaciPogled na otkriću. ❤️ #ajmocistit #zima #mamazapet ♬ original sound - Mama za pet

 

Naime, jedna mama na Tiktoku savetuje ljude da ne stružu led sa stakla strugačem jer postoji mnogo jednostavnije rešenje koje, tvrdi, odleđuje staklo za samo nekoliko sekundi. Kako kaže žena na snimku, dve trećine 70% alkohola i jednu trećinu vode treba sipati u bocu sa raspršivačem. Ujutru pre nego što uđete u vozilo, ovu tečnu mešavinu poprskajte po zamrznutom staklu.

Ovaj video je pogledalo skoro dva i po miliona ljudi, a reakcije u komentarima su različite. Dok jedni tvrde da ovaj jednostavan trik funkcioniše, drugi su skeptični prema tome. Bilo je i onih koji smatraju da će ovakav način odleđivanja stakala dovesti do oštećenja brisača jer, kako kažu, alkohol nagriza brisače.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading