limar
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Društvene mreže postale su idealno mesto za ljude koji svojim pratiocima pokazuju 'inovativna rešenja' iz svakodnevnog života. Ponekad su ova rešenja potpuno luda, ali to je ionako manje važno, glavno je gledati, kliknuti, komentarisati...

Svoje „inovativno” rešenje predstavila je i autorka snimka na TikToku, koja tvrdi da se udubljenja na automobilu mogu rešiti toplom vodom i običnom gumom za odčepljenje. Njen video privukao je veliku pažnju i mnogi vozači su spremno verovali u „novu tehnologiju limarenja“.

Ali u stvarnosti stvari stoje sasvim drugačije. Mehaničari britanske Svansvai Motor Group upozorili su vozače da su sumanutim rešenjem ovog tiktokera u opasnosti od znatno veće štete.

„Korišćenje alata za skidanje guma kao pokušaja da se isprave udubljenja na automobilu može izgledati kao brzo i isplativo rešenje, ali ovaj pristup može doneti više štete nego koristi.

Neželjena posledica može biti oštećenje lima, ali i samog laka, koji pod pritiskom može da popuca. Za ravnanje lima obratite se stručnjaku koji ima odgovarajući alat za taj posao. Ova TikTok domišljatost će vam samo naneti dodatnu štetu i povećati troškove popravke“, rekli su mehaničari za British Ekpress.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading