Pokažimo im ljubav sitnicama, znamo da se one večno pamte
Shutterstock
Pokažimo im ljubav sitnicama, znamo da se one večno pamte
Pokažimo im ljubav sitnicama, znamo da se one večno pamte, Foto: Shutterstock

Uradimo nešto kreativno za naše voljene muškarce, nešto originalno i neočekivano, pokažimo im ljubav sitnicama, a znamo da se one večno pamte. Naoružajmo se srcima, papirićima, bojama, slikama i pozitivnom energijom jer slede ideje koje će sigurno raznežiti naše jače polovine.

Ljubav je pivo
Muškarac voli dve stvari, prva je pivo, a druga još piva. Dakle, umesto skupocenih penušavih vina, kupite svom partneru nekoliko flaša njegovog omiljenog „soka od ječma“. Zatim oblepite boce ljubavnim porukicama, na kojima možete ispisati razloge zbog kojih ga volite, kao i neke vaše intimne šale. Uživaće u ispijanju piva dok čita izjave ljubavi.

Romantična mapa
Na mapi grada u kojem živite uokvirite srcem mesta za koje vas vezuju lepe zajedničke uspomene. Svaki put kada bude pogledao u nju, pomisliće na vas i na divne trenutke koje ste proveli zajedno. Odštampajte mapu s interneta, uramite je i obeležite mesta na kojima ste imali prvi sastanak, prvi poljubac, prvi odmor, omiljeni bioskop ili pozorište, restoran, kafić, svaku lokaciju za koju ste oboje sentimentalno vezani.

Povratak  pulovera sa V izrezom
Povratak pulovera sa V izrezom, Foto: Shutterstock

Staro, dobro, ljubavno pismo
Kupite 10 koverti različite veličine - od namanje do najveće, tolike da mogu da stanu jedna u drugu. Napišite ljubavno pismo, koje nikada neće izaći iz mode, i stavite ga u najmanji koverat, a potom u veći, pa u još veći... Pošaljite ga poštom i potrudite se da budete pored njega kada stigne da biste se osigurale da ih je otvorio sve. Druga opcija je da isto to uradite s poklonom spakovanim u kutijicu, koju ćete staviti u deset drugih kutija, sve većih i većih.

Oblepite mu stan ili auto
Na hrpi papirića u obliku srca i različitih boja napišite razloge zbog kojeg ga volite. Njima možete da oblepite zidove njegovog stana, čak i auto, samo nemojte to činiti „smrt“ lepkom. Srećom, Dan zaljubljenih pada u nedelju, pa neće kasniti na posao zbog skidanja ljubavnih poruka s automobila. Sigurno će se raznežiti, a to vam je i cilj.

Poruke na telu
Naravno, ništa bez seksa, to se podrazumeva, samo batalite seksi veš, haltere i podvezice, već budite potpuno nage. Raznobojnim flomasterima ispišite po telu poruke koje će ga usmeravati šta želite da vam radi. To može biti nešto poput „poljubi me ovde“, „pomazi me tu“...