Tražio ostavku gradonačelnika: Balša Božović
Alo!
Tražio ostavku gradonačelnika: Balša Božović

Alo!

Balša Božović, Foto: Alo!

"DS će se truditi i razgovaraće sa svima koji misle da je ovo štetočinska vlast, koja je Beograd unazadila u prethodne četiri godine, kako bi (DS) napravila što širu podršku onih koji su za to da se ova vlast smeni", rekao je on za beogradski list "Danas" od četvrtka, 18. maja.

Božović je ocenio da je važno razgovarati s onima koji dele vrednosti za koje se DS zalaže.

"Razgovaraćemo prvo s onima sa kojima smo i do sada učestvovali na izborima. To je pokret Saše Jankovića s kojim smo imali 25 odsto glasova u Beogradu na predsedničkim izborima", rekao je on.

Upitan da li će DS s Jankovićevim pokretom praviti zajedničku listu, ili će članovi pokreta biti na listi DS ili obrnuto, Božović je odgovorio da je to samo tehničko pitanje.

"Ono što je bitno, jeste da očekujemo razgovore čim pokret bude formiran", rekao je Božović koji je i poslanik DS u Skupštini Srbije.

 

Komentari (7)

w

18.05.2017 00:16

Mali lignjoslav

Mojsije

18.05.2017 06:41

Jankovic je buducnost preostalih Srba!

SAMO JANKOVIC

18.05.2017 07:00

SPAS ZA SRBIJU I NAROD JE JANKOVIC.

Paja original

18.05.2017 08:12

Da li je moguce da ja jedini NA VREME upozoravam? Alo, bre, NEMA VISE NIKAKVIH IZBORA pod istim Vucicevim uslovima gde se on predstavlja 99 posto u medijima, a svi ostali 1 posto. Moraju da postoje suceljavanja, da narod uporedi. Prvo fer uslovi i slobodni mediji, pa onda izbori!!! Ovako, svako ko izlazi na unapred namestene izbore od strane Vucica i SNS direktno radi za SNS. Da li je moguce da su izbori bili u aprilu, koliko juce i da DS i Jankovic slucajno opet grese? Stop nakaradnim izborima!

JANKOVIC

18.05.2017 08:15

ce uneti red u ovu moralno posrnulu zemlju i spasiti narod od dalje globe i izdaje. Pravda je spora ali stiže.

Paja original

18.05.2017 08:52

@JANKOVIC - Hoce, unece red isto kao na predsednickim. Zanima me kako mislis da se to ostvari pod ovim izbornim uslovima i sveukupnim okolnostima? Daj argumente. Jedino ako smatras da je za tebe uspeh da Jankovic bude najjaci u opoziciji, a da SNS ostane na vlasti. To je najgora varijanta koju smo gorko iskusili na predsednickim i od nje nema niko koristi osim Jankovica licno i njegovih sledbenika.

deka mika

18.05.2017 17:23

Sledi i njemu i vama ugasnuće.Što bi rekla tetka Doka,će ispadne edno dobro smeanje na kraj.Setite se ovoga posle Bgd izbora.Živi bili pa videli.