Vukovar
Profimedia
Vukovar

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

To je novinarima potvrdio Živkovićev advokat Emil Mitrovski.

Incident se odigrao početkom septembra 2013. godine.

Mitrovski je naveo da je "pobedio zakon" i da je "izuzetno srećan". Ponovio je da je od samog početka tvrdio kako je Živković nevin.

"Ovo je presuda u prvom stepenu u kojem je moj branjenik oslobođen optužbe u sva tri kaznena dela", naveo je Mitrovski.

Komentari (5)

meda

07.11.2016 18:15

Stoti put ponavljam, i uvek cu govoriti! Ako covek ne postuje sam sebe, ne moze ga postovati niko. Nama puna usta pomirenja, prastanja, i ostalih gluposti, Hrvati ne samo sto ne priznaju svoje greske, vec se svojim zlocinima hvale, i unistavaju poslednje dokaze da su Srbi ikada ziveli na tim prostorima. Srpski budalizam. Dok se ne budemo ponasali kao ljudi, nece nas kao ljude ni gledati. Lupace nam i cirilicne table i sve ostalo.

Miki

07.11.2016 18:19

Kad će srbi tako da štite svoju ćirilicu u Beogradu voleo bih da vidim!?

Драгомир

07.11.2016 19:51

ЖИВКОВИЋУ,србине,срам те било!Пола Србије се презива Живковић а ти јадниче један разбијаш своје?Говориш српским језиком јер ХРВАТСКИ не постоји!Пишеш српском латиницом ЈЕР НЕ СМЕШ српском ћирилицом која званично важи за најбоље писмо на свету!ЗВАНИЧНО!Читам да те је суд ослободио јер си вероватно изрекао бујицу извињења и клео си се у мајку да нећеш више?Живковићу,срам те било ако ти уопште знаш шта је срам?У Србији полупати таблу са латиничним натписом је немогуће!НЕМОГУЋЕ! Живковићу,бедо!

momazver

08.11.2016 08:50

Gledao sam tu farsu u hrt dnevniku.Kadija te tuži- kadija ti sudi.Ma vrisak.-*Nije izazivao opću opasnost i oslobadja se odgovornosti jer je bio u takvom psihičkom stanju da ne može odgovarat za svoje postupke!*

Koja

08.11.2016 16:34

Naše posebne specijalne službe ne rade svoj posao kako treba, da sam ja na čelu, ovaj razbijač bi odavno jeo jednomjestive pečurke !!!