Čudesna ljubavna prtiča iza viona
Twitter
Čudesna ljubavna prtiča iza viona, Foto: Twitter

Pošto ona i dečko nisu dobili karte za sedišta jedno do drugog, devojku su zamolili da zamene mjesta.

Ona je pristala, a par se našalio da je možda upravo novi saputnik ljubav njenog života. Rouzi i momak smestili su se na sedišta iza njih i svedočili zbližavanju dvoje do tad nepoznatih ljudi, piše BBC.

A svedočili su i svi korisnici Instagrama i Tvitera koji su pratili događaje.

Rouzi je pomno beležila i fotografisala sve što se događalo i doslovce iz minuta u minut objavljivala na društvenoj mreži. Svaku je fotografiju ukrasila emotikonima i svojim komentarima, što celu priču čini još zabavnijom.

Priča je na Tviteru šerovana više od 270.000 puta i lajkovana skoro 700.000 puta otkako je objavljena u utorak. Priča o dvoje mladih ljudi koji slučajno otkrivaju koliko toga imaju zajedničkog osvojila je srca internet zajednice.

Korisnici su tražili još, pitali šta se novo događa, a ona je slušala njihove zahteve.

"Totalno sam se navukao na ovo", napisao je jedan korisnik Instagrama, a drugi je na Tviteru rekao: "Ovo je najbolja priča ispričana u tvitovima ikad!"

Jedan tviteraš je podelio svoje iskustvo: "U novembru 2016. upoznao sam jednu devojku u avionu. Prošle sam je nedelje zaprosio i rekla je da!"

Rouzi je između ostalog napisala i da se par međusobno zapratio na Instagramu, da su oboje solo i da žive na istom području.

Ali, u neočekivanom obrtu misteriozni je muškarac sam objavio poruku na Tviteru: "Urnebesno, znao sam da nas slikaš!"

Na kraju je i on priznao da je "internet pobedio" i uz to je stavio srce.

Juan Holden je bivši nogometaš i tvrdi da je upravo on muškarac iz priče. Za BBC je rekao: "Prijateljeva supruga mi je javila što se događa na Twitteru."

Novinare je zanimalo što se zapravo dogodilo među njima na letu, ali Juan je ostao misteriozan rekavši: "Gospodin to nikad neće otkriti."

Rouzi je tokom višesatnog leta potrošila sat vremena besplatnog vaj-faja, pa je doplatila još nekoliko puta kako bi mogla da nastavi s objavama. Na Tviteru joj se javio i operater mobilne telefonije. Ponudili su da joj pokriju troškove koje je sama morala platiti. Toliko se i njima svidela prepiska.